上一頁下一頁
發新話題

減壓..原來就係咁簡單..(重口味左少少..唔喜唔好入.....文在#196)

收藏  |  訂閱
231  37.1k

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-13 09:43 PM 發表 查看引用來源
hehe

好深長喎

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-13 09:43 PM 發表 查看引用來源
hehe

呢張應該未POST過出黎,送個正俾你,哈

引用:
原帖由 siunolui 於 2014-2-13 09:18 PM 發表 查看引用來源

早前影既相
嘩..........好大波:smile_47: :smile_47:

情人節快樂!

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-15 12:20 AM 發表 查看引用來源
情人節快樂!

我地快唔快樂唔重要.,重要係你快樂嗎?

可爽腸。。。正

前排因為都天氣凍..我就特別叫佢著BOOT.....見到面後當然醫飽個肚先..一邊食一邊佢既語氣時好時惡...問佢咩事又唔肯講...搞到成餐飯氣氛怪怪地.....食完飯諗住送佢番屋企上樓...點知出LIFT時行我後面...親我唔為意個時用手蒙住我對眼..叫我慢慢行...唔係今晚無得我吊...我慢慢行憑聲聽到佢搵條KEY搵左好耐先搵到.....入到屋佢拉我唔比我旭.......我一直只係聽到BIBIBABA既聲又唔知佢搞咩...等左一陣佢放開我.....原來頭先佢就係除左佢套面衫...入面著住條SM裝咁既性趣衣....隨即叫我跪低...
S:你特登叫我著BOOT..即刻你好鐘意女人著啦..而家命令你..慢慢同我啜
我:哦...

之後我個時又真係聽話咁啜佢著住BOOT既腳...啜左陣我慢慢摸上去..佢即刻打我個頭..問我做咩咁性急..而家唔比你摸......之後佢命令我除褲...自己就MAK大小小對腳...隻手掃下掃下妹妹....我一邊除褲又偷睇.....發現到佢妹妹位點解凸凸地既.....因為掛住偷睇除得好慢..佢就一腳踢我...仲問...再望你今晚無得玩.....

好BUSY所以更新得慢D..SORRY

好睇

Thx BB

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆