上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  136.6k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-23 11:27 PM 發表 查看引用來源

之前我哋都騎劫咗嚟傾計~
依家繼續騎劫,hehee

咁我唔客氣繼續騎劫呢個帖繼續update:smile_30:

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-24 08:11 AM 發表 查看引用來源
之前,試咗隻台灣嘅黑糖薑茶,都唔錯!

我都去過sogo買左兩盒台灣黑糖薑母茶比公司個阿太,佢話飲咗M來時候冇咁痛

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-24 10:47 AM 發表 查看引用來源
各位兄弟姊妹早晨呀..................:smile_30:
早晨呀樓主,入侵左你個帖吹水揾參考:smile_40:

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-1-24 10:58 AM 發表 查看引用來源

早晨呀樓主,入侵左你個帖吹水揾參考:smile_40:
No problem, C Hing.......

回覆 1930# 的帖子

是否上來update 吓 L 那個Case
我做 CDrom 這麼久 就是想追一下L的結局
quoting #141
第一次上海出軌之行, 就隨著回家後, 暫告一段落. 我跟L當中的關係, 日後會是怎樣呢? 暫時放到一旁. 今天分享另一段情感, 昨晚跟某師姐談起前度再相見, 今天我就談談我跟第一任女朋友再見面的鎖事

be responsible :smile_30:放到何時??????

????

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-1-24 10:53 AM 發表 查看引用來源

咁我唔客氣繼續騎劫呢個帖繼續update:smile_30:
師兄,update 的話請詳細啲,例如相識經過,點令佢可以瞞住另一半和你出街

引用:
原帖由 speedhk 於 2014-1-24 11:05 AM 發表 查看引用來源
是否上來update 吓 L 那個Case
我做 CDrom 這麼久 就是想追一下L的結局
quoting #141
第一次上海出軌之行, 就隨著回家後, 暫告一段落. 我跟L當中的關係, 日後會是怎樣呢? 暫時放到一旁. 今天分享另一段情感 ...
要再出L故事, 就又要查找多年前的日記, 會很廢神的呀

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-24 11:13 AM 發表 查看引用來源
要再出L故事, 就又要查找多年前的日記, 會很廢神的呀
講起日記,突然記起細個無聊白痴野
初中時同學們吹水時各自立下宏願,其中一位同學話要試晒各地女性,跟著收集毛毛做集郵,用日記形式記載“西毛日誌”。

無聊一事。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-1-24 07:26 AM 發表 查看引用來源
工作關係,無計
女仔都要搬野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆