上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  136.4k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-20 12:07 PM 發表 查看引用來源

咁秘密...............

講太多... ... ... 驚比大少發現呀!:smile_43:
引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-20 12:07 PM 發表 查看引用來源

咁秘密...............

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-20 12:46 PM 發表 查看引用來源
講太多... ... ... 驚比大少發現呀!:smile_43:

大少!?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-20 12:08 PM 發表 查看引用來源

咁就還好, 有咩唔開心, 要唔要分享一下???
不用 , 只是最近變得有 d 暴戾 , 早 2 日有心地差 d 送左街邊 d 司機一程

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-20 01:18 PM 發表 查看引用來源

不用 , 只是最近變得有 d 暴戾 , 早 2 日有心地差 d 送左街邊 d 司機一程
本田Ching,唔好咁唔開心啦!你送他們一程,咪自己煩。relax。。。。
今晚做yoga!

本田ching都啱做yoga喎, 有助平復情緒哩!:smile_35:
引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-1-20 01:50 PM 發表 查看引用來源
本田Ching,唔好咁唔開心啦!你送他們一程,咪自己煩。relax。。。。
今晚做yoga!

yoga 唔係女性專用咩架 ?

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-20 01:57 PM 發表 查看引用來源
yoga 唔係女性專用咩架 ?
不是,現在好多男性玩,我班都有幾個

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-20 01:54 PM 發表 查看引用來源
本田ching都啱做yoga喎, 有助平復情緒哩!:smile_35:

做完yago,出左身汗,個人好舒服,不過初學者第二朝就知死

我嗰班都係有兩個男仔...:smile_35: 不過睇款有d gay gay地
做完yoga, 出完汗, 個人(尤其d筋)鬆晒, 第二朝 ... ... 死晒!
引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-1-20 02:02 PM 發表 查看引用來源
做完yago,出左身汗,個人好舒服,不過初學者第二朝就知死

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆