上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  136.4k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-20 10:50 AM 發表 查看引用來源
係這間有情調餐廳入面, 放眼所見, 都是一雙一雙男女, 他們的臉上都會掛上一副甜蜜的嘴臉. 反觀我剛有點死灰, 因為我打算跟A提出分手的打算. 剛開始我有點無言, A亦擦覺得到, 所以首先打開了話題 :-

A : 你的臉色好 ...
見到佢唔係你初認識嘅a , 當然會有點難過

不過原本你擔心緊點樣唔hurt佢咁多, 而家就完全冇呢個顧慮 ....起碼幫你解決左一個問題嘅

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-20 10:50 AM 發表 查看引用來源
係這間有情調餐廳入面, 放眼所見, 都是一雙一雙男女, 他們的臉上都會掛上一副甜蜜的嘴臉. 反觀我剛有點死灰, 因為我打算跟A提出分手的打算. 剛開始我有點無言, A亦擦覺得到, 所以首先打開了話題 :-

A : 你的臉色好 ...
卒之都.....:smile_39:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-20 09:32 AM 發表 查看引用來源
師兄心情好番d未?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-20 11:01 AM 發表 查看引用來源

新年前我窄呀, 新年後就ok, 今晚要飲呀.............
你打"今晚又想劈酒",其實你係想打"今晚又要劈酒"?
誤解晒添

引用:
原帖由 s987358 於 2014-1-20 11:01 AM 發表 查看引用來源

見到佢唔係你初認識嘅a , 當然會有點難過

不過原本你擔心緊點樣唔hurt佢咁多, 而家就完全冇呢個顧慮 ....起碼幫你解決左一個問題嘅
全中! 我可以唔駛再擔心太多......

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-20 09:32 AM 發表 查看引用來源
本田兄, 你唔係上左報子果班大山十R吧....................:smile_27:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-1-20 11:04 AM 發表 查看引用來源

卒之都.....:smile_39:
咁咪好囉..............我覺得..........:smile_30:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-20 11:07 AM 發表 查看引用來源

你打"今晚又想劈酒",其實你係想打"今晚又要劈酒"?
誤解晒添

的確! 我又打錯字了.................

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-20 11:10 AM 發表 查看引用來源

的確! 我又打錯字了.................
一字錯,意思全不同呀師兄

我放工飲一陣 (搵人呻吓啫),仲要返去煮飯架!

quote]原帖由 Alden72123 於 2014-1-20 10:58 AM 發表 查看引用來源

今晚又想劈酒..............:smile_27: [/quote]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆