上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  136.1k

Morning everybody ~~~我返黎啦^^

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-16 09:04 AM 發表 查看引用來源

GOOD MORNING, 我做完運動, 食完早餐, 返到公司
咩運動先

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-15 10:47 PM 發表 查看引用來源

啱啱有兩個pm問我係咪你嘅a小姐 =__=
其中一個話因為有師兄叫我安安=Ann, 又係台北浸温泉…

嗯…
我只係咁啱經過台灣 -___-
:p

D人認真無聊...........................!!:smile_39:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-16 09:08 AM 發表 查看引用來源
佢地生活苦悶嘛

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-16 09:07 AM 發表 查看引用來源

咩運動先

我每日早上都會做帶氧運動45分鐘, 例如跑步或游泳, 別想歪了..............:smile_45:

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2014-1-16 09:06 AM 發表 查看引用來源

GOOD MORNING & WELCOME~~

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-16 09:10 AM 發表 查看引用來源

佢地生活苦悶嘛

可能想借機識安安....................:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-16 09:14 AM 發表 查看引用來源

可能想借機識安安....................:smile_44:
十成十,佢地想和安安共渡溫泉浪漫時光,尤其是全黑環境果幕,hehe

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2014-1-16 09:06 AM 發表 查看引用來源
師姐去邊度黎

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-16 09:12 AM 發表 查看引用來源

我每日早上都會做帶氧運動45分鐘, 例如跑步或游泳, 別想歪了..............:smile_45:
冇想歪,都估到做帶氧運動。有益身心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆