臭味相投

收藏  |  訂閱
31  10.0k

臭味相投

工作關系,色左幾個國內G蟲,得忍閒會q上閒聊吹水
其中一個叫阿志,傾落都幾忍啱傾,佢叫完G都會分享,今次竟然分享佢老婆比我聽
原來佢有舖咁引…以下對話
志:同老婆搞野冇撚引
我:點冇引法,你老婆唔滿意你表現?
志:就是,成撚日話我細碌又快射
我:咁你要檢討下自己啦
跟住佢開始大吐苦水
我老婆以前做過骨妹,最近同佢搞親野都是死9,試過幻想返佢以前比人屌個情境先可以抬頭
我:又會咁,你唔介意話我知?
志:我就係好想告知天下,我老婆有幾淫,成撚日話我碌野細冇撚用,我而家就係想揾幾個大碌又好撚有用嘅炮制佢
我:下,咁即係想點,你想招聘男人為你老婆出征?
你地必然會問有冇咁爽呀?小心比人伏喎 !
呢條友我色左佢有幾年,年紀已到5字頭,佢老婆見面一面約30幾,老夫少妻,而且原來佢老婆來自骨場,唉 !呢d女邊捱得咸魚青菜呀?
最陰公就係條女要佢舐西唔在講,仲要佢吞返自己d米青,佢自己話咋
佢仲話好想睇住佢老婆被幾個大漢輪住屌,我一路聽一路幻想呢個畫面,想想下都硬左
佢仲描述到佢老婆d技術有幾掂,真係搞到我躍躍欲試,個老公做埋扯皮條真係冇話可說
最後還show埋佢老婆肉照,m字腳咁自摷面對鏡頭,個淫樣真是引死人呀
禮尚往來,我點都要show返下自己件野有幾猛料 !
至于點show自己件野而家就暫時不多描述,
條友咁撩鳩我,大家點睇先?
係唔係應該馬上飛奔上去呢?不過條友仔每個月都會落嚟公幹,不如叫佢帶埋個老婆落嚟,等我盡下地主之情招呼下佢,香港淫好熱情架 !

引用:
原帖由 一聲笑 於 2014-2-17 12:15 PM 發表 查看引用來源
工作關系,色左幾個國內G蟲,得忍閒會q上閒聊吹水
其中一個叫阿志,傾落都幾忍啱傾,佢叫完G都會分享,今次竟然分享佢老婆比我聽
原來佢有舖咁引…以下對話
志:同老婆搞野冇撚引
我:點冇引法,你老婆唔滿意 ...
long time no see about your new story
so did u manage to that couple ?
enjoy the fuck

試下囉 :smile_47:

引用:
原帖由 hongkongken 於 2014-2-17 12:19 PM 發表 查看引用來源

long time no see about your new story
so did u manage to that couple ?
enjoy the fuck
我好耐冇上嚟了

引用:
原帖由 寶寶記 於 2014-2-17 12:25 PM 發表 查看引用來源
試下囉 :smile_47:
我覺得會唔會上面正在掃黃
條友仔個老婆想南下揾食?

多麼想師兄sd張相來看看:smile_o05:
不過師兄有興趣咪打場友誼賽囉
學你講香港淫好熱情架麻:smile_o05:

引用:
原帖由 臣臣地 於 2014-2-17 12:53 PM 發表 查看引用來源
香港淫一向都熱情,尤其對待人妻點可以待薄

引用:
原帖由 臣臣地 於 2014-2-17 12:53 PM 發表 查看引用來源
張相太過淫性化,呢度唔貼得出嚟

引用:
原帖由 一聲笑 於 2014-2-17 01:17 PM 發表 查看引用來源
張相太過淫性化,呢度唔貼得出嚟

快閃幾分鐘可以既

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-17 01:23 PM 發表 查看引用來源

快閃幾分鐘可以既

人地老婆,咁公開唔多好 !
而且張相保存在qq內,已經加了密,我qq內好多正相架

附件

前往最後回覆