上一頁下一頁
發新話題

大波 淫蕩兼重口味…人妻

收藏  |  訂閱
223  66.3k

引用:
原帖由 winwintm 於 2014-2-21 03:48 PM 發表 查看引用來源
要唔要幫下手呀ching
支持ching出閃咭^_^

遲下先,一來而家返緊工,二來今晚有約,三來d相要先執左個樣先出得

附件

引用:
原帖由 knpp2007 於 2014-2-21 04:07 PM 發表 查看引用來源
唔知要點入手?
一開門見山,好次小小尴尬,因從未

開門見山,免卻好撚多不必要麻煩

附件

agree

引用:
原帖由 mtvong 於 2014-2-21 04:08 PM 發表 查看引用來源
性須要 主動不是男人的專利 !
女人都須要性高潮架 !
女人都有需要,都會西痕

附件

引用:
原帖由 mtvong 於 2014-2-21 04:08 PM 發表 查看引用來源
性須要 主動不是男人的專利 !
女人都須要性高潮架 !
認同呀

正啊!

引用:
原帖由 knpp2007 於 2014-2-21 04:07 PM 發表 查看引用來源
唔知要點入手?
一開門見山,好次小小尴尬,因從未試過

煩事都有第一次,師兄男人嚟架,人妻都大膽赴約,你有咩好怕架,怕唔知點開口先呢?

煩事都有第一次,師兄男人嚟架,人妻都大膽赴約,你有咩好怕架,怕唔知點開口先呢?

係呀!真係未試過,怕到時又緊張又唔知點開口!

[/quote]

引用:
原帖由 knpp2007 於 2014-2-21 04:38 PM 發表 查看引用來源

係呀!真係未試過,怕到時又緊張又唔知點開口!

[/quote ...
色膽包天聽過未?可能個女人主動,怕乜?我比膽你

附件

我都有去過深圳揼過邪骨,但感覺上都係唔同!
一個係用錢換服務,一個係偷情,兩樣嘢心態完全唔同!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆