上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.6k

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2013-9-12 09:30 AM 發表 查看引用來源
我諗正常人都會估到既xdd
c兄你個post真係吸引好多c姐入黎:smile_o10:
有嗎?男人post[經營不昜,好在有你們支持!

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-9-12 07:45 PM 發表 查看引用來源
《女友妹妹》呢篇失傳咗幾十年你都有睇 ......果然識貨!KK先生令人好生懷念!!!!!
幾耐之前的?

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-9-13 08:32 AM 發表 查看引用來源

有嗎?男人post[經營不昜,好在有你們支持!

的確唔係個個都會入男人post..
不過小弟只睇內容吸唔吸引haha!

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2013-9-13 10:18 AM 發表 查看引用來源
的確唔係個個都會入男人post..
不過小弟只睇內容吸唔吸引haha!
我自己都小入男人post啦,好正常

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-9-12 07:58 PM 發表 查看引用來源
Ching你講係福兮禍所倚,禍兮福所伏?咩事呢......我非常非常關心阿儀???:smile_14: :smile_14:
俱往矣,別太上心……

樓主我反而覺得我自己條女同我一齊出街著幾少都得
我有唔MIND佢比人𥄫喎
但係佢自己同FRIEND出就唔得嘞
哈哈

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-9-12 11:44 PM 發表 查看引用來源
樓主你e世遇到e兩個女人真係無憾啦
人生…那有完全無憾……

回覆 632# 的帖子

呢篇《女友妹妹》係經典名作,雖耐,但你應在本論壇不難找到!佢同當年的春蕾,車厘先生和你的作品,可號稱此論壇的四大名著!實在經典和感人!
不過.......同一命運是........前三者最後都爛尾!!! 希望你唔係喇!!!

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-9-13 05:09 PM 發表 查看引用來源
呢篇《女友妹妹》係經典名作,雖耐,但你應在本論壇不難找到!佢同當年的春蕾,車厘先生和你的作品,可號稱此論壇的四大名著!實在經典和感人!
不過.......同一命運是........前三者最後都爛尾!!! : ...
Oh shit,好大壓力@_@

引用:
原帖由 HKSDC2 於 2013-9-13 01:56 PM 發表 查看引用來源
樓主我反而覺得我自己條女同我一齊出街著幾少都得
我有唔MIND佢比人𥄫喎
但係佢自己同FRIEND出就唔得嘞
哈哈
師兄大方姐!小弟比較老x土,我唔中意自己條女D俾人睇……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆