上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.5k

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-9-5 11:55 AM 發表 查看引用來源
第一個支持!

慢左幾秒……

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2013-9-5 07:26 AM 發表 查看引用來源
Suppor:smile_38:
雲兄,你D故事都非常精彩,努力!

回覆 553# 的帖子

每一個去長洲,都要死係你手上?果然係長洲殺手,專殺自X友!:smile_22:
阿琳不見一排,已做到經理了......果然有的口技!口材了得!:smile_30:

[quote]原帖由 kwongsun1983 於 2013-9-5 04:21 PM 發表 查看引用來源
每一個去長洲,都要死係你手上?果然係長洲殺手,專殺自X友!:smile_22:
阿琳不見一排,已做到經理了......果然有的口技!口材了得!:smile_30: [/quot

我呢D窮人,無錢去歐洲,唯有去長洲啦……間房係佢娘親的@_@

差啲以為 miss 咗啲姑事添. 突然轉得咁快.

引用:
原帖由 中涼寒 於 2013-9-5 06:08 PM 發表 查看引用來源
差啲以為 miss 咗啲姑事添. 突然轉得咁快.
諗住寫快些小,唔駛寫到2046ma……似乎大家唔多習慣@_@下次我交代得清楚D

支持

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-9-5 10:57 PM 發表 查看引用來源

諗住寫快些小,唔駛寫到2046ma……似乎大家唔多習慣@_@下次我交代得清楚D

好奇待你寫同PINKY既全接觸:smile_34:

阿行 , 你寫故事係幾好睇。
但係你果時同阿儀 , 但係又同阿琳友誼波 , 你當時其實諗緊乜 ?
從前文睇 , 你當時都應該好愛阿儀 ?

回覆 564# 的帖子

去長洲次次有野食,咁我都揀去長洲!
阿琳媽媽做到長洲都有樓收租,果然變女強人!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆