上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.5k

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-8-20 11:37 PM 發表 查看引用來源

佩服!從何見得

話得明係那些年喇...梗係哥位PINKY
宜家你講到同阿儀好似好好...好正咁
但我覺得係伏筆黎....應該打後你同PINKY哥段會仲正

冇得頂!支持師兄!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2013-8-20 01:43 PM 發表 查看引用來源
一定要留言支持!

多謝!近期小見左C兄,多D上水支持下小弟啦

引用:
原帖由 sinar45 於 2013-8-20 05:06 PM 發表 查看引用來源
中出...................正:smile_o12:
雖然正,不過都係安全D好

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-8-20 07:50 PM 發表 查看引用來源
阿儀係你咁多篇文中讚得最多的女仔,師兄有否忍唔住偷影留念呢?
正常生活照當然有,做乜要偷影?

引用:
原帖由 ady.keung 於 2013-8-20 09:43 PM 發表 查看引用來源
support
多謝

(31)

激情過後,剩下我倆在喘息、回味。當然,在大家都一身的汗、精、淫液下,我又再次負起男人的責任……將阿儀抱到浴室清潔一番。當然,其中小不免的摸上摸下,如不是因阿儀剛破處不久,怕佢受不了連場性愛,我幾乎想在浴室再執佢一Q!

梳洗後,我先發現另一問題……我只有西裝,卻無其他衣物,甘……我著乜訓T_T結果,阿儀做左最體貼的女友,當晚,半夜接近4時,我倆相擁……裸睡!那一夜,感覺幸福!那一夜……擁著少女赤裸嬌軀的我,扯著進入……夢鄉。

那一年,03年9月尾,小弟成功脫宅,和阿儀開始了。當然,生活絕不會因小弟脫宅和阿儀破處而停止。所以,第二天,工,還是要返,不過係阿儀返,因為,小弟已決定𣎴再做倫敦金工作。

那天阿儀返2~11,我們訓醒都差不多十二點,執返D眼耳口鼻後,我們一起午餐後,便送阿儀返工了。一來是一盡男友責任,二來還有更重要的……宣示主權!因為在那餐廳中,半數以上的狗公都對阿儀有野心,以阿儀的質素,這絕對可以理解,卻不令人放心。

果然,我同阿儀手拖手入餐廳後,那成焦點,好在我都一身西裝身光頸靚,兼且兩個月倫敦金生涯見客有工,最善表現得一副信心十足的樣子,同阿儀來過goodbye kiss後,在衆男妒忌目光下,昂然離開定間都工作了一年甘上下的餐廳。

跟著,就要為新工作籌謀了。雖然午餐時阿儀有提議我返餐廳做,但我拒絕了,著起左件西裝,出入過甲級商廈,揾過十萬八萬,要重新做返餐廳,真係有D難道……

我打左一個電話,約左一個人在尖沙咀一間咖啡室見面……

回家先更新到版面,見到更新左就同我推下啦

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-8-21 09:41 PM 發表 查看引用來源
回家先更新到版面,見到更新左就同我推下啦

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-8-21 09:38 PM 發表 查看引用來源
(31)

激情過後,剩下我倆在喘息、回味。當然,在大家都一身的汗、精、淫液下,我又再次負起男人的責任……將阿儀抱到浴室清潔一番。當然,其中小不免的摸上摸下,如不是因阿儀剛破處不久,怕佢受不了連場性愛,我 ...
support,真係好..又有更新

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆