上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.4k

03年第一次遊行係著黑色衫lor唔該
因為太熱, 之後果年先轉白色衫

引用:
原帖由 mwong12 於 2013-7-24 01:10 AM 發表 查看引用來源
03年第一次遊行係著黑色衫lor唔該
因為太熱, 之後果年先轉白色衫

是的,當年大會呼籲黑3,不過我們怕熱,買左件白色,前面一個紅色禁止符號,後面一個23果件

好好睇..但係追左咁耐都未入戲肉咁既

支持,gooooooooooooooooood post:smile_o12:

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-23 07:50 PM 發表 查看引用來源

大家的興趣竟然在阿琳的過去,真係始料不及

如果有時間又方便既未寫埋囉..

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-19 10:09 PM 發表 查看引用來源
(18)

玩到一身汗、精、淫水,我們休息一會,就手拖手去冲個靚凉,唔係講笑,真係腳浮浮。我們拖住入沖涼房果,互相替對方冼擦果下,真係勁有情侶feel,不過好衰唔衰,我為左同佢清減D陰道內的精液,伸 ...
其實我鍾意腳交同奶腳趾,下次有機會深刻少少.haha

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-7-23 06:37 PM 發表 查看引用來源
一心入來睇咸濕經歷,點知睇到你同阿琳個part,真係有的眼濕濕添!估唔到阿琳會拒絕你,仲以為佢有點冧你才入長洲......點知佢咁清醒。你三十,即佢都三十歲了,咁佢近況如何呢?可以補番一兩句嗎?好故事 ...
多謝你,現在回想,佢拒絕係正常的,根本係兩個世界的人,當然,那時我曾嘗試走進她的世界,結果,是失敗了,而且,付出了不少代價,既然大家有興趣,往後我會多點着墨。

加油師兄,抽插場面唔使場場有,好故事便成,支持現在的模式啊

(20)

阿琳和阿儀,原來是住在同一屋村,識於微時的朋友,而阿琳,由三歲起,便開始了單親的生活,因為他的父親,因工業意外去世了,而阿琳的媽媽,那時才二十三歲,在一間酒樓當知客,當然以前公一份婆一份,還可以勉強應付生活,而阿琳的父親過身後,單靠琳媽的一份收入,實在無可能應付生活各開支和養大阿琳。𣎴知是幸是不幸,琳媽是個十分漂亮的人妻,琳父過身後,琳媽好快就有男人埋身,頭兩個都每人行左差不多四五年,當然,既然琳家小左個男人,好自然,同琳媽行埋左的男人,自然就入主埋琳家。不過因為琳家得果二百呎左右,根本就無房,兒童時期的阿琳,豪無選擇下睇住阿媽同男人真人表演。

可惜,兩個男人都未能同琳琳媽走到最後,聽說第一個男人本來的確想和琳媽發展的,而且開始談婚論假,對阿琳亦不錯,阿琳幾乎當左佢係後父,因為,自她開始懂性時,男人已經在琳媽身邊,而且相對第二個男人,在阿琳印象中,這男人亦對琳媽較好和較尊重。最少,在性愛方便,雖然佢地屋企都係完全開揚,但起碼,男人一都盡可能在入夜後,阿琳開始入睡先做,或是入沖涼房,而且會盡可能壓低D呻吟聲,所以,對第一個男人,阿琳對他的印象,是不錯的,對琳媽好,亦肯花時間和阿琳相處,那刻的阿琳,真的以為自己再有回爸爸了,可惜,九歲那年,阿琳再次先去爸爸……在一次放學後,她見到媽媽以淚洗臉,男人一和他的物品,卻消失了,後來她知道,那男人的家人反對他和一個已有小朋友的女人在一起,結果,男人抵不住家人的壓力,黯然分手了。阿琳哭了好久好久,因為,她以為再次擁有爸爸和家庭生活,一天間,突然沒有了。

同年,琳媽在朋友介紹下轉行了,那時的阿琳未知道她媽媽的新工作是甚麼,只知道,媽媽要穿行政套裝上班,地點是在中環,而這份工作沒多久,她們就有錢租一個私人單位,不用住屋村了,而私人單位更有兩間房,阿琳有自己的房間了。同時,一個叫文叔叔的中年西裝胖男人,亦在琳媽身邊出現了,阿琳知道,男人是媽媽的上司,當然,同時亦是她的男人。

這個男人,為阿琳帶來了較富裕的生活。卻同時,令她的價值觀,產生重大改變………

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-23 12:46 PM 發表 查看引用來源

多謝,我唔太想寫D一味插插插果D文,見笑了
同意你兩樣都有令我不停追故事!加油

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆