上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.3k

引用:
原帖由 Sunnyonman 於 2013-7-23 08:52 AM 發表 查看引用來源
支持師兄, 好欣賞師兄的文筆.

引用:
原帖由 Sunnyonman 於 2013-7-23 08:52 AM 發表 查看引用來源
支持師兄, 好欣賞師兄的文筆.
多謝,我唔太想寫D一味插插插果D文,見笑了

加油呀樓住:smile_o12:

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-23 10:21 AM 發表 查看引用來源
(19)

為左令大家印象更深,再次形容一下阿儀,我這位首任女友俾大家認識下,佢大我些小,03年7月佢21歲,接近22,我則19,接近20(是的,所以現在我是接近30………)。和我一樣,佢係餐廳的高級侍應,樣貌清秀中帶點 ...
加油啊C兄!!!等左你UPDATE好耐喇~
我都想知阿琳有過咩經歷@@

師兄,有空就update啊,期待~~~~

支持樓主,抽插只是例行動作,我重點看樓主經歷

一心入來睇咸濕經歷,點知睇到你同阿琳個part,真係有的眼濕濕添!估唔到阿琳會拒絕你,仲以為佢有點冧你才入長洲......點知佢咁清醒。你三十,即佢都三十歲了,咁佢近況如何呢?可以補番一兩句嗎?好故事,慢慢寫,有好多人跟住睇,不怕長,最怕你唔寫!

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2013-7-23 02:46 PM 發表 查看引用來源
加油啊C兄!!!等左你UPDATE好耐喇~
我都想知阿琳有過咩經歷@@
大家的興趣竟然在阿琳的過去,真係始料不及

引用:
原帖由 camus215 於 2013-7-23 06:32 PM 發表 查看引用來源
支持樓主,抽插只是例行動作,我重點看樓主經歷
多謝,令我更有推動力去打呢!

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-23 12:46 PM 發表 查看引用來源

多謝,我唔太想寫D一味插插插果D文,見笑了

小弟我一直都有追呢個post,忽然見到樓主講起另一心儀少女(阿儀)既往事,有點唏噓...雖然唔係插插插,不過真係要鼓掌支持 :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆