上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.3k

一口氣睇,師兄篇野好正,加油

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-16 04:50 PM 發表 查看引用來源這𥚃連一打8都一樣有人信,O哂咀
冇話唔信ga..
一條女打8條仔...唔你好難姐,..以前去嗰d 呃錢group sex...3女大戰廿幾隻餓狼我都見過..:smile_45:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2013-7-16 05:23 PM 發表 查看引用來源
高潮部份先停!
c兄你好適合去做電視劇既編劇wo!!!:smile_o03:

題外話. 1打8我意為自己睇緊葉問av版! 我要打10個:smile_o02: :smile_o02:
無計,寫到手指痛,要休養下>_<

Gd post and waiting for your update, c-hing

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-7-16 06:17 PM 發表 查看引用來源
一口氣睇,師兄篇野好正,加油
多謝,師兄口氣都好長下^^

阿琳真係人仔細細,實戰經驗絕對豐富既人!樓主完全被KO!:smile_35:

(16)

綑……綑綁性愛!?我即時諗起,那些年,Pinky俾金毛仔用手扣扣住插的情境,老實講,理性上,情侶間我並不喜歡這樣。但,生理上,我卻覺得十分high……

我正想提出抗議,卻發不出聲音,因為咀已給阿琳的小咀封住了,我感到她的一對大乳房壓在我的身上,她似乎整個人跨在我的身上,用手將我的陽具對着她的下體,向下一坐!

「呵……」我倆再次交合在一起,我感到阿琳在我身上,一上一下的搖動著,水源充足的妹妹包圍著我的陽具,而且,是夾得緊緊的。情況是這樣的,我們咀和咀緊貼着,舌頭互相探到對方的口中探索,胸和胸貼著,一對大乳房不斷壓向我,下體相連,除著激烈的交合,淫水四淺……我非常舒服,因為幾乎唔駛我動,就已經可以全面享受阿琳的服侍;相信佢都high,因為feel到佢乳頭硬左,而交合位置已經完全濕透了。扑左一陣,我又開始有D想射,佢……又停了T_T。佢將下體移離,淫笑道:「甘快射?唔好啦!再玩下先!」唉!已經第二次,想射無得射啦>_<,

「嘻,唔好咁心急,大把時間,等我服侍得你舒服D,爽到射上天花板。」阿琳一邊講,一邊開始咀我全身!是的,你無看錯我無講錯……係全身!佢由我額頭開始鍚起,錫、啜、奶都做足……全身是真正的全身,佢避開D會令我過high的位置(乳頭和陽具),其他部分連手指腳指都吻到了……真心,當佢拿著我的腳指一隻又一隻甘啜時,真係好high,唔係生理上的high,而係心理上的high……唔知大家有無試過,果種high,非筆墨可以形容,好似係有人用盡全身來取悅你甘,非常有滿足感。這種滿足感除住阿琳將我反轉身後,更是有爭無減。

是甘的,話說我雙手被綑綁,佢將我雙手伸直,雙腳張開,人字型甘扒在床上,當然,是面向下的,而阿琳,再次使出令我慾仙慾死的口技……

假狗通你櫃

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-7-16 07:56 PM 發表 查看引用來源
冇話唔信ga..
一條女打8條仔...唔你好難姐,..以前去嗰d 呃錢group sex...3女大戰廿幾隻餓狼我都見過..:smile_45:

師兄見慣大場面!利害!我都想見識下!

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-7-17 05:40 PM 發表 查看引用來源
阿琳真係人仔細細,實戰經驗絕對豐富既人!樓主完全被KO!:smile_35:
不能同意.............更多:smile_o03:
我的確好似俾佢帶住玩甘...........:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆