kitty路過問少少問題

收藏  |  訂閱
36  12.7k

引用:
原帖由 akitty 於 2022-2-25 09:49 發表 查看引用來源
hello。好耐無見好耐無上水啦。我知吾係好多師兄妹記得我,
所以長話短說。
有少少問題想問下師兄們。

你老婆生完bb,你地等多左幾耐先至再同你老婆啪啪啪呀???

我呢,做左人妻快1年,bb都半歲啦~
但我老公好似已經對我無興趣 ...
其實唔複雜,男人來來去去幾個因素,要講佢有外援都唔使我提,大把師兄俾左意見。
我當年都係陪太太入產房,睇住生,其實無咩問題,小朋友係自己既,睇住佢出世,愛人為自己而生,我覺得好sweet喎,事後亦無咩心理生理影響。
如果妳男人係負責任既男人,倒不如想想佢係為家庭經濟緊張而少左性慾。男人去到有家庭,聽妳講佢係唯一經濟支柱,其實壓力就唔細,呢D野男人好少同女人講出口,因為妳主內佢就主外,佢唔想妳緊張想妳開心同專心照顧小朋友,而如果佢家陣parttime為主,心裡其實緊張唔好受,試問咁樣邊有mood搞野。
另外就係如果妳唔夠瞓,因為BB半歲都會半夜起身飲奶,妳男人更擔心妳健康,妳有陪月都仲叫好,如果而家疫情咩都無要妳自己搞,妳男人應該都想俾妳抖多D。
講真,要搞野幾時都得,與其擔心呢D不如安排一晚氹BB早D瞓,浪浪漫漫兩個人過二人世界仲好,果晚有無得搞,就順其自然。

可能工作 同環境壓力大,
注意力 放在bb上, 所以性慾望都少啲 再加上可能你老公又擔心你健康, 所以真係有一排時間都唔會啪啪。所以呢你要多啲令他性慾起

引用:
原帖由 akitty 於 2022-2-25 09:49 發表 查看引用來源
hello。好耐無見好耐無上水啦。我知吾係好多師兄妹記得我,
所以長話短說。

奶粉定人奶?
有冇姐姐照顧小朋友?
有小朋友之後注意力會落左小朋友
真係會少左性慾
最差情況 就係你老公有第2日

引用:
所以長話短說。

今時今日咁既環境,唔好諗埋一邊先。
男人得份part time, 一定多左野擔心架。有壓力,自然無性趣。
你自問生完之後,你有無發你老公脾氣先,有既話,你唔開口叫佢做,佢未必夠膽問你。

同佢坐低傾下啦

又要湊B又要搵錢,而且妳剛生育完半年又要照顧妳,有可能妳老公其實都好累。性慾少咗唔奇。
但當然男人咸濕去上黎,又唔會理咁多,但都好睇個人嘅。
妳俾多少少時間觀察下佢,留意下佢係咪真係完全無晒性慾。例如有無自己睇咸片,自己打飛機呢類嘢。
引用:
所以長話短說。

可能耐左,冇左性趣!

引用:
所以長話短說。

開刀定順產?佢駛唔駛幫手湊bb?
bb再大d佢識行,你地更加無時間行埋呀…

引用:
所以長話短說。

我肯定記得你 去台灣4p🥰🥰
你哋係有計劃定意外有左?

依家咁嘅環境真係好大壓力….又凍…多左一件 真係好大心理負擔…冇乜性趣都好正常….

回覆 2# akitty 的帖子

擔心咪check下佢有冇偷食囉,你咁正無理由對你無性趣

前往最後回覆