kitty路過問少少問題

收藏  |  訂閱
36  12.7k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-25 11:28 發表 查看引用來源
有啲男人望住老婆生會驚咗
你講到重點 係咪入去睇你生

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-2-25 11:49 發表 查看引用來源
你講到重點 係咪入去睇你生
就係冇睇,果次醫生話有排,叫佢走先,但一走咗一陣我就黎料,而家諗番佢冇睇住都係件好事🙄

回覆 7# akitty 的帖子

可能有外援,又或者返工太辛苦,所以冇mood去搞野。。。

回覆 1# akitty 的帖子

你先生陪產嗎?陪產後可能有心理壓力。每個人都不同,所以比較難講誰有問題。
我陪產,太太坐月之後表示可以啪啪啪,之後都好自然會去,都係1-2個月左右。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-25 12:13 發表 查看引用來源
就係冇睇,果次醫生話有排,叫佢走先,但一走咗一陣我就黎料,而家諗番佢冇睇住都係件好事🙄
想像到有幾恐怖 我覺得男人都係幾樣野 一係有外援

回覆 15# c_for_car 的帖子

叫樓主都去外援一下😂

如果唔係工作就似有其他人幫佢多

引用:
原帖由 akitty 於 2022-2-25 11:21 發表 查看引用來源

有呀~7月個陣仲可以揸住陰性報告,可以老公陪產。。
而家係我全職媽媽,老公返工,不過疫情問題,老公最近都只係返partime做下散工甘,正職無得開工住。

我同之前比較既話,我都覺得自己比以前少左好多性慾既,但老公完全無性趣我 ...
我覺得你可以找外援試吓自己得唔得先

回覆 18# MAN818 的帖子

各取所需,去係一個唔係辦法嘅辦法,但湊住小朋友,好難抽到時間去,要有人幫手湊先得,但又唔可以引起另一半懷疑先得。

引用:
原帖由 akitty 於 2022-2-25 11:21 發表 查看引用來源

有呀~7月個陣仲可以揸住陰性報告,可以老公陪產。。
而家係我全職媽媽,老公返工,不過疫情問題,老公最近都只係返partime做下散工甘,正職無得開工住。

我同之前比較既話,我都覺得自己比以前少左好多性慾既,但老公完全無性趣我 ...
入產房見過大量血有創傷後遺症 ?
打緊散工擔心經濟 ?
照顧BB瞓少咗?

全部都有影響㗎

前往最後回覆