上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  208.0k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-1-15 19:10 發表 查看引用來源
茶餐廳吖姐就一般
屌左幾次就冇繼續
身材一般樣一般
主要佢工作時間長
好難遷就🤷‍♂️
咁失婚人妻呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-14 09:21 發表 查看引用來源
咁細個就咁咸濕!😉
我中二時已經好鹹濕,放學去啲同學屋企玩都會J人老母啲Bra同底底🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-1-13 12:11 發表 查看引用來源
現代嘅道德底線究竟係點?
冇底線🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-1-15 09:35 發表 查看引用來源
17歲那年我嘅一次中午撞返屋企
回到家中聽到老母房內有聲
好奇下走到房門外探望(正常我好少中午返去)
門沒有全掩上,呢刻從房門隙看到老母同另一我都認識的叔叔在床上
二人都全裸,那叔叔正在把她一腿放在肩上,見到那叔叔 ...
冇老婆都有閪屌真係金句🤣

剛成年有一次我上表哥屋企撞見姨丈屌阿姨,淫蕩嘅叫床聲令我難以想像呢個上床變咗第二個人嘅竟會係我個平時端莊賢慧嘅阿姨。
第二次係撞見ex個老母同親家老爺喺自己屋企屌,一個平時慈母咁嘅角色竟然會有住咁大嘅反差,暪住老公被其他男人屌到大肚。
第三次喺去爆房聽住隔離房個女嘅被男人砌到不停咁大聲愉悅呻吟,點知夠鐘走一出房就咁啱遇到隔離房又走,原來叫得咁high嘅係我個friend老母,賢妻良母又原來只係一個形象。
自此連我都迷上咗屌熟女🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-1-15 10:17 發表 查看引用來源
人前就淑女
人後就蕩女
其實好多熟女都好寂寞,結婚好多年仔大女大老公又開始對自己冇乜性趣,想扑嘢又怕同陌生男人搞危險,又要顧人前淑女形象😏

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-1-16 06:20 發表 查看引用來源
我中二時已經好鹹濕,放學去啲同學屋企玩都會J人老母啲Bra同底底🤭
我老婆問過我搞佢d底底?我話冇😵我都有一刻諗過會唔會呀仔搞

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-1-16 07:00 發表 查看引用來源

剛成年有一次我上表哥屋企撞見姨丈屌阿姨,淫蕩嘅叫床聲令我難以想像呢個上床變咗第二個人嘅竟會係我個平時端莊賢慧嘅阿姨。
第二次係撞見ex個老母同親家老爺喺自己屋企屌,一個平時慈母咁嘅 ...
d老母人妻先淫,佢地好多時去偷情,偷情唔單止新鮮刺激,而係偷的心情特別激,平時的慈母,偷果刻已經冇晒任何身份,果刻都只知自己係淫婦😅
我老婆而家都知做淫婦的樂趣了😵
冇老婆都有西屌,呢句嘢ko晒所有有老婆男人啦🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 07:16 發表 查看引用來源
我老婆問過我搞佢d底底?我話冇😵我都有一刻諗過會唔會呀仔搞
唔奇呀,如果阿仔係發育時期🤭又或者係阿仔啲同學上嚟搞🤣

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-1-16 07:10 發表 查看引用來源
其實好多熟女都好寂寞,結婚好多年仔大女大老公又開始對自己冇乜性趣,想扑嘢又怕同陌生男人搞危險,又要顧人前淑女形象😏
咁你最近食咗乜嘢對象?😉

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-1-16 07:00 發表 查看引用來源

第二次係撞見ex個老母同親家老爺喺自己屋企屌,一個平時慈母咁嘅 ...
師兄ex老母,fd老母都比你撞見過,賢妻良母同慈母形象都係包裝,你找啱時機撕開佢地呢個面具,可能你都有機會屌埋佢地😆
我老婆都剛剛比我撕破佢個假賢妻假淑女形象😵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆