上一頁下一頁
發新話題

新年假期(已更新,再加相, 再update加相#30)

收藏  |  訂閱
40  30.4k

引用:
原帖由 好友G 於 2014-2-24 11:31 AM 發表 查看引用來源
第二天, c都來了探我, 我們一起看電視後就一起上床訓了….

我半夜迷迷糊醒來的時候,他躺在我身邊,c身體捲成一團躺在他另一邊。我正想下床去洗手間時突然見c一隻手伸過來攬住他的腰。C細聲對他說:「來吧!」c開 ...
好正既patpat

唔錯 :smile_35:  唔錯 :smile_35:

3p呀

G的玉背很正,但c的屁股就NO Good

仲有冇下文呢?

引用:
原帖由 好友G 於 2014-2-20 02:13 PM 發表 查看引用來源
完事後, 我地食左d野d我食左藥, 我地就上床訓覺了....訓的時候, 佢係從後面攬住我訓的...
突然我感到佢雙手在握我的乳房, 由於他的手好大, 佢一手就可以盡握我的乳房, 起初他只是輕柔地愛撫, 後來慢慢加大力度, 而我 ...
身材好到呢你
唔屌你點得呀

引用:
原帖由 好友G 於 2014-2-24 11:31 AM 發表 查看引用來源
第二天, c都來了探我, 我們一起看電視後就一起上床訓了….

我半夜迷迷糊醒來的時候,他躺在我身邊,c身體捲成一團躺在他另一邊。我正想下床去洗手間時突然見c一隻手伸過來攬住他的腰。C細聲對他說:「來吧!」c開 ...
佢屁股幾好肉地啊

啲相同以前嗰啲好似唔同咗人咁嘅?

引用:

thanks very much

i m so happy to know that all 3 of you are so enjoyable staying together

引用:
原帖由 xiaoloy 於 2014-2-27 08:52 AM 發表 查看引用來源
啲相同以前嗰啲好似唔同咗人咁嘅?

is alright, just watching and masturbating are fine

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆