上一頁下一頁
發新話題

[認真求教](更新) 其實佢想點 (少少少少少甜)

收藏  |  訂閱
42  12.2k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-19 08:05 PM 發表 查看引用來源

易求無價寶,難得長遠 sp

認同,搵極都無一個岩心水可以長遠

引用:
原帖由 掉你LUMO西 於 2014-2-19 08:16 PM 發表 查看引用來源

如果係咁 你要諗清楚想點發展  SP玩下  ok
但人地有女朋友  唔好中入去比較好吧

岩先未打完禁錯制,而加有全段了

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-19 08:25 PM 發表 查看引用來源

岩先未打完禁錯制,而加有全段了
我都係認為   第日就算你地一齊左  佢都係同而家個個拖拖拉   你會好辛苦

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-19 08:05 PM 發表 查看引用來源
今日見左k先生,大家趁放lunch 出黎食左個飯,跟住佢同我講左啲野...令我全日心情都唔好:smile_39:

平時每日一早佢都會whatsapp我講句早晨或者啲無聊野,今日離奇地咩都無,到左差唔多時間食飯,我問 ...
要分,冇話分唔到手,除非玩自殺

聽到呢啲野,真係 down 晒冇晒心機

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-19 08:05 PM 發表 查看引用來源
今日見左k先生,大家趁放lunch 出黎食左個飯,跟住佢同我講左啲野...令我全日心情都唔好:smile_39:

平時每日一早佢都會whatsapp我講句早晨或者啲無聊野,今日離奇地咩都無,到左差唔多時間食飯,我問 ...
現階段佢唔會你長遠拍拖對象
至於SP...好睇你地點溝通
同埋你會唔會到時更投入左而抽離唔到
不過你仲細...大把MARKET啦

I think he just sort of enjoy dating another girl!

引用:

佢唔會分手嫁啦...一係KEEP住同佢咁樣既關係,一係就搵過個啦

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-19 08:23 PM 發表 查看引用來源

認同,搵極都無一個岩心水可以長遠
長遠BF定長遠SP

我唔打算搵一個自己中意嘅人做SP,我今日同佢講清楚左,佢一日有女朋友我一日都唔會同佢有更多發展,佢話佢都明白。

而加暫時我決定睇定啲,真係覺得佢無可能分手就走。

預告:多謝師兄們指路,遲下會送番啲甜野俾大家,故事就係我識哩個k先生之前一晚嘅另一個ons

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-20 10:47 PM 發表 查看引用來源
我唔打算搵一個自己中意嘅人做SP,我今日同佢講清楚左,佢一日有女朋友我一日都唔會同佢有更多發展,佢話佢都明白。

而加暫時我決定睇定啲,真係覺得佢無可能分手就走。

預告:多謝師兄們指路,遲 ...
支持出文呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆