上一頁下一頁
發新話題

辦工室發生既 SM 趣事 II(updated at post 81)

收藏  |  訂閱
87  34.6k

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2014-1-29 01:16 AM 發表 查看引用來源

我個日就咁俾佢食到冇得剩...
好像一個無知少女被壞人呃咗玩性遊戲  (≧∇≦)

引用:
原帖由 邪惡闇黑天使 於 2014-1-29 04:15 AM 發表 查看引用來源
我好想要你skype喎:smile_13:
如果你有我 skype, 如果俾見到你skype 同我傾咸野,佢可能又要搞我……

引用:
原帖由 love_joke 於 2014-1-29 07:02 AM 發表 查看引用來源

好像一個無知少女被壞人呃咗玩性遊戲  (≧∇≦)

佢唔駛使呃都食到我喇,只係一向我都唔係冇套搞,所以我通常唔會係安全期被佢盤問……

打錯,我指一向都唔肯冇套搞。

所以,如果係安全期玩呢個遊戲,基本上我估到九成係罰乜……

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2014-1-29 09:11 AM 發表 查看引用來源

佢唔駛使呃都食到我喇,只係一向我都唔係冇套搞,所以我通常唔會係安全期被佢盤問……

妳倆真係有性福啦!就過年,4日假期妳應該冇自由啦!哈哈!

食飽飽真好

好有趣
有參考價值

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2014-1-29 12:59 AM 發表 查看引用來源
先講 [盤問女人質遊戲]

由於每次綁住我同封住咀個時,
我只能發出[唔][唔]聲,
佢發明左女人質 Truth or Dare 遊戲,

盤問女人質遊戲,其實係 Truth or Dare遊戲,
先講 Truth or Dare遊戲,
維基解禮釋指
兩位 ...
欣賞樓主夠大膽和勇氣!

支持繼續有故仔

我屋企有兩卷大既...一黑一銀......因我朋友做工程XDXD
引用:
原帖由 love_joke 於 2014-1-28 02:31 PM 發表 查看引用來源

比我估中咗,真係送膠布比妳。那銀色膠布應該是 duct tape

引用:
原帖由 年輕熟女 於 2014-1-29 09:42 AM 發表 查看引用來源

欣賞樓主夠大膽和勇氣!

支持繼續有故仔
no courage la, i dare to write here because all of you don't know me in my real life....^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆