上一頁下一頁
發新話題

辦工室發生既 SM 趣事 II(updated at post 81)

收藏  |  訂閱
87  34.6k

引用:
原帖由 love_joke 於 2014-1-28 09:43 PM 發表 查看引用來源

唔!我估應該綁住妳後,下面放震蛋,然後遙控來震妳!  (≧∇≦)

not that simple^^

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2014-1-28 11:26 PM 發表 查看引用來源

not that simple^^
玩老虎櫈?

引用:
原帖由 love_joke 於 2014-1-28 11:28 PM 發表 查看引用來源

玩老虎櫈?

咁又唔係, 算啦, 我遲d開故啦.^^

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2014-1-28 11:30 PM 發表 查看引用來源

咁又唔係, 算啦, 我遲d開故啦.^^
真係好難估!

師姐你好似玩得好開心咁喎
等我都快啲爬返你上個帖先

先講 [盤問女人質遊戲]

由於每次綁住我同封住咀個時,
我只能發出[唔][唔]聲,
佢發明左女人質 Truth or Dare 遊戲,

盤問女人質遊戲,其實係 Truth or Dare遊戲,
先講 Truth or Dare遊戲,
維基解禮釋指
兩位遊戲者通過猜拳比試,或輪流擔任勝者和負者,負者必須二選一,選擇「真心話還是大冒險」。
真心話 truth:失敗者必須要如實的回答勝利者提出的任何問題(一般是私隱且令人尷尬的)。
大冒險 dare:失敗者必須原則上要做勝利者所提出的任何事情(通常也是令人尷尬的)。

而我地就係大家猜或輸睹公司求或者其他野,
我勝出佢會為我做我想要既野,
佢勝出我就要係一小時内被綁住被問問題,

每次盤問的過程, 都係我先脱光衣服, 換上佢指定既胸圍同底褲,
佢先命令我雙手交义放背後, 佢用膠布打圈绑大约10圈, (膠布有時不同)
再命令我先含毛巾, 佢再用同款寬膠布封咀,
之後就盤問時段, 佢會俾張咭寫紙一陣如果拒绝作答, 要做的任何事情 (我之後講係乜), 我點頭就可開始,
盤問個時佢有攬住我一面非禮我, 仲不停用下面磨我私處(試過一面做一面問)面問我私隱又尷尬的問題....
我就必須如實用 唔一聲 = yes 或 唔兩聲 = no 作答, 當然我係答真話, 而佢亦要問得有技巧,
例如佢試過問: [你 skype password 是否多於 xx個 digit] [有冇xx號數]最後估到我 skype account password...

好了, 當然有d 問題我不願答, 唯有做事前張咭寫d野..
我係一個願賭服輸既人,
我就舉個例,
上年7月, 佢個時又係綁好我不停用下面磨我私處又問我問題,
當佢問到:[係 bor, 我知你有個電郵account 叫....password 係咪 xx個 digit]
因為個 account 有好多我私人野, 我立即不停搖頭 (代表唔答同要做事前張咭寫d野)
佢好開心, [真係受罰??]大家估到個次罰乜嗎?

張紙係好露骨又正式咁寫住:[由於今日係我安全期, 我願意俾被 XX 的陰莖不用安全套下插入我陰道不少於8分鐘, xx 答應體外射精]
結果上年7月某日係我人生第一次我既性器官冇隔模地同男人性器交合....
真係好記得當時情況....

上年 10月係問我同另一個男同事d野, 我同個男同事冇野, 不過我想唔答, 結果我做
事前張咭寫d野 [以後將我地玩sm 內容 post 上綱, 有咁露骨仔得咁露骨]
其實我呢個 post 算係上年 10月 truth or dare 既結果.....

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2014-1-29 12:59 AM 發表 查看引用來源

維基解禮釋指
兩位 ...
支持sm既post

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2014-1-29 12:59 AM 發表 查看引用來源

維基解禮釋指
兩位 ...
哈哈!好好玩!

引用:
原帖由 love_joke 於 2014-1-29 01:04 AM 發表 查看引用來源

哈哈!好好玩!

我個日就咁俾佢食到冇得剩...

我好想要你skype喎:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆