上一頁下一頁
發新話題

我既第一次..... 男按摩師

收藏  |  訂閱
279  182.0k

你試左?
引用:
原帖由 EV341@53 於 2013-10-18 01:01 PM 發表 查看引用來源
正到呢!:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2013-7-25 08:43 AM 發表 查看引用來源

我好驚!同哂信任既人講我先上去。。仲比埋地址佢地, just in case ... Touch wood 有咩事,佢地都搵到我。其實佢推油真係好好,好正宗。如果我唔係要求額外既野,加鐘同比多左tips, 初次試做價只係$280/120min ...
請問佢推油手勢堅好?我唔洗特別服務
我只要佢堅推油,有冇得做淋巴?
可以pm 地址同之後幾錢次嗎??

Sorry, 我係新手,所以冇得覆pm
同埋,我想揾正唔係邪

我係加滕英,边個要按摩.

有冇人想按摩 ? 我真係識嫁 :smile_34:

我係全日免費任摸放題,高級酒店按摩師,絕無色情

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2013-9-2 11:02 PM 發表 查看引用來源

你地男人就志在出野,我地女人要嘆架!我比錢係要按摩享受,唔係要齋做!

我晤係嚄,我最鐘意ge事係摸女仔,尤其係女仔皮膚又白又滑,百摸都愛不釋手,所以幫女人按摩幾耐都晤會覺得攰,只會興奮晤止。

天帝話,女人點解會生得又白又滑,毛生得比男人少?
咪就係為咗俾男人摸,大力摸,輕輕摸,用嘴摸,用脷奶。
天帝話,點解我晤俾男人生得又白又滑,要令男人毛粗又硬? 筋肉似老樹皮?
因爲我晤鐘意男人搞基,咁樣人類會絕種,我要令男人之間彼此嫌惡。

我反而對出野未覺得好重要。因爲如果係為咗出野,自己打飛機仲輕鬆的。係女人度出,而傢尼個時代,俾人要求要大要長要粗,又要持久耐用,又要好出力進攻,有時都覺得係咪自己享受緊,定做緊苦力,仲好似同電動玩具膠物斗邊個勁,邊個耐的。

天帝話,我俾你條細佬,從來都晤係用來儅電動玩具膠物用嘅嚄,只係俾你用來發射子彈,子彈射得愈快愈多,女人懷上你子女嘅機會就愈高,時間長短反而晤緊要,最重要係次數多,子彈上膛速度快,係的女子逃走入樹林之前射中佢,就可以令愈多女子為你生仔,咁你就發了,天下皆你子孫。

女人既然已經性解放,點解唔約埋我哋免費高級酒店按摩師,而要比錢人哋,人財兩送先甘心。

回覆 238# 的帖子

比錢既心態就是可以任自己喜歡的去做!不需理會按摩師喜不喜歡!因之前已講好服務需求!

引用:
原帖由 jjlcc_dis 於 2013-7-25 12:34 AM 發表 查看引用來源
support

師姊,可唔可以PM資料比我?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆