上一頁下一頁
發新話題

(3)love the way you lie(更新P.2+相,P.13+相,P.25相,P.30+相,P.33,34+相,P.41+相)

收藏  |  訂閱
626  142.0k

乜身材都有得努力既咩?!:smile_35:
引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-31 01:16 PM 發表 查看引用來源

身材...努力緊:smile_o05:

年初二嘅早上,早晨

引用:
原帖由 darkduck 於 2014-2-1 12:57 AM 發表 查看引用來源

有,點解冇

支持荃灣區post!!!!:smile_34:

果次見完 G 後其實都驚驚地...唔係唔比人鹹濕 , 但佢鹹濕既程度嚇怕左我:smile_39:
佢都有wtsapp sd msg比我 ~ 內容都係離唔開sex:smile_27: 跟住再開返wechat
又見返幾日前果條友又sd msg比我 .... 其實都對尼條友都冇咩印象
對話都係好普通果d:smile_45: 我約左朋友食飯 , 就同佢(Mr.C) stop左幾個鐘msg
出到街 , 佢又msg ... 問我係咪約左男朋友:smile_46: 死都話唔係啦
只不過係約左wechat識己男仔出黎....

唔知點解佢係講得出我住邊 .. 中學讀邊間 .. 就連同咩人班佢都知:smile_o04:
坐緊車就不停諗以前讀書有咩仇家 冇咩可能8-9年前既事到今時今日仲有人會記住嫁ma= =
同埋讀左出去住都6-7年更加冇咩仇家:smile_o14: 一直問佢係麥水佢又唔講
最憎尼d人 ... 問完又唔講火銀滾唔再應佢 去到我個目的地

見到我要等既人 ... 同佢係wechat傾左幾日計 , 諗佢都係一個正常人唔係變態佬瓜
見到佢:smile_o05: 擺明係我杯茶:smile_o09: 佢好高 .. 同佢講野要岳高個頭
各樣都好附合我既dream man 係咁眼金金望住佢:smile_o06:
邊行邊傾 ... 就問佢想食咩 , 之前佢同我講話唔知屯門有咩好食
咁我就帶佢食好野 同佢去左食粉仔 .. 我同佢就由西鐵站行去食粉仔果到
我記得佢提過佢有個女朋友 , 就借d意問佢 初頭佢都唔多願意講 ~
後尾佢又自己up .... 佢同佢女朋友有幾個月冇見 , 但又冇分手
原來佢女朋友有第2個 , 佢知道但好似拍左好拖先冇分手
尼個moment沾沾自喜 咁姐係單身我又有機會啦...haha
過馬路時好多人 , 我比人迫左迫唔小心用個胸撞到佢隻手
佢就叫我橋住佢隻手 再望返佢 ..... 擺明係電燈柱掛老鼠箱

去到食粉仔果到 .... 因為時間尚早唔想咁快食飽
叫左小小野食   小妹當日其實著錯衫 , 物實左dd .... 好彩仲有條短裙搭夠姐
人就打則望住佢坐:smile_o05: 其實係望到小小條底底 , 我知佢係有望到
食完之後再轉戰第2到食 ... 浪漫小小去左黃金海岸
入左其中一間餐廳 :smile_o05:  同佢一路飲住啤酒傾計
傾足3個鐘 , 傾到11點幾 ... 唔想咁早返屋企 又拉左佢去再飲
今次飲到點幾我已經貓貓地:smile_46: 佢就送我返屋企
飲左酒關係好想要:smile_04: 佢係的士到已經攬住我,驚我凍
我就攬住佢打茄輪 司機都冇眼睇 去到樓下扯埋佢落車

拉左去一個公園地方.....夜晚熄哂燈好黑冇咩人行
就坐住佢對腳 , 佢都手多多摸我個胸 ... 一早已經濕哂
除左佢條牛仔褲 好硬好長 自動波插埋入去 飲酒真係好累事
我解開我d衫鈕 .....佢揸我個咪咪咁啜lin 我就un , 係耳邊細細聲淫叫
坐到盡佢條野頂到最入好鬼爽:smile_o05: 佢扶住我條腰
我就每下都好大力就坐 ... 佢都好似好high , 都有"呀....時...呀"咁啦
跟住就擰轉個人背住佢un:smile_o05: 磨到g點好high
尼個post好鬼死易高潮 , 搞到個人軟懶懶:smile_o09:
跟住狗仔:smile_o13: 好舒服好正 聽到水聲個人都high爆
係街唔可以嗌咁大聲 細細聲叫佢大力d , 飲完酒再痛d仲正
佢入哂唔出返黎仲係咁頂入去:smile_47: 超超舒服 , 佢聽到呼吸聲快左好多
豪不留情咁插 ....... 比佢插一世都制 插得愈黎愈快
自己都咬緊唇盡量唔比自己嗌 , 都頂唔順 ... 太舒服
咬實唇咁叫 ~~ 佢就係褲袋拎左包紙巾出黎 , 射果陣佢射落紙巾到
我就成條軟皮蛇咁 ... 跪左係到 ~ 佢就坐左係到
住左陣好快著返好d衫 好驚食蕉經過見到 , 食埋支煙佢同我道歉:smile_19:
話飲左酒控制唔到自己 ...... 我明既幾個月冇野食係餓d:smile_o05:
佢送到我樓下我叫佢走先 , 佢聽日返早 ...........果次竟然係我地最後一次見面

* 如果你睇到尼個文 , 你pm我啦:') 白撞果d咪pm我 *

附送多一張相比大家睇啦:smile_o05:

引用:
原帖由 darkduck 於 2014-2-1 12:57 AM 發表 查看引用來源

你搵錢都係努力先搵得多嫁啦...身材你唔努力KEEP點會好尼

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-2-1 09:01 PM 發表 查看引用來源
果次見完 G 後其實都驚驚地...唔係唔比人鹹濕 , 但佢鹹濕既程度嚇怕左我:smile_39:
佢都有wtsapp sd msg比我 ~ 內容都係離唔開sex:smile_27: 跟住再開返wechat
又見返幾日前果條友又sd msg比我 .... 其實都對尼條 ...
呢張相....一樣咁瘋狂x.x....新年有咩做(指

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-2-1 09:04 PM 發表 查看引用來源

你搵錢都係努力先搵得多嫁啦...身材你唔努力KEEP點會好尼
我想PM你可惜我咩都唔係:smile_o03:

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-2-1 09:21 PM 發表 查看引用來源
我想PM你可惜我咩都唔係:smile_o03:
你咪PM囉:smile_o01:日日都一堆人P我嫁啦

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-2-1 09:22 PM 發表 查看引用來源

你咪PM囉:smile_o01:日日都一堆人P我嫁啦
姐係我P完都沉底無得同你談心咁解:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆