上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.9k

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-2-17 01:34 PM 發表 查看引用來源

我以朋友立場收過唔少禮物,但以sp身份就未試過

送禮物比SP,真係要問一句為左咩目的?我自己就無送禮物比朋友呢個習慣,送得就一定有意思。所以我唔會送,免得生誤會。

引用:
原帖由 菲立斯 於 2014-2-17 04:37 PM 發表 查看引用來源

送禮物比SP,真係要問一句為左咩目的?我自己就無送禮物比朋友呢個習慣,送得就一定有意思。所以我唔會送,免得生誤會。
送禮物俾朋友都會生誤會?! 師兄好靚仔架?

引用:
原帖由 cyu0528 於 2014-2-17 05:13 PM 發表 查看引用來源

送禮物俾朋友都會生誤會?! 師兄好靚仔架?

唔係唔係,會錯意。
係我自己唔會送禮物比朋友,我送得,一係我溝緊佢,一係佢係我條女。
咁我送禮物比SP,係咩意思?溝佢定佢係我條女?對我而言,壞規矩。

引用:
原帖由 菲立斯 於 2014-2-17 04:37 PM 發表 查看引用來源

入伙禮物,生日禮物,手信
我相信佢買俾我果時係以「朋友」為出發點

引用:
原帖由 菲立斯 於 2014-2-17 05:20 PM 發表 查看引用來源

唔係唔係,會錯意。
係我自己唔會送禮物比朋友,我送得,一係我溝緊佢,一係佢係我條女。
咁我送禮物比SP,係咩意思?溝佢定佢係我條女?對我而言,壞規矩。
做你哋SP果d真係慘,雞都不如
真係反面教材,女人真係要唔好作賤自己

我有送過都有收過禮物,又唔覺得有問題喎!
咁當然送乜嘢就要諗過度過啦!
人哋咁大個老婆楝喺屋企,唔會送啲可疑嘢,送比bf會買手錶、銀包、衫,甚至under,送比sp就唔得啦!之前都有諗過送聖誕禮物,不過因為揀唔到就放棄咗loo~

我有男友,但發現自己沉船...
唔識點抽離番~
我試過有一段時間唔搵個sp,但當靜嘅時間/有需要嘅時候就一定會唸起佢。
我男友其實對我好好,但我覺得我中意左個sp,我唔知點算...
有時sp會對我好冷淡,我feel到佢答我野都係膚顯我,佢真正關心的是幾時有得搞,點搞...
我每次都忍唔住搵番佢,我覺得自己好犯賤,明明有另一個sp都可以取代佢。
但偏偏我有需要果時都會唸起佢,第一時間問左佢得唔得閒先。

引用:
原帖由 kerryng 於 2014-2-18 12:33 AM 發表 查看引用來源

做你哋SP果d真係慘,雞都不如
真係反面教材,女人真係要唔好作賤自己

咁你曾經送過咩禮物比SP?除左可以即時消滅既禮物,我真係諗唔到可以送咩。
我唔會話自己係好人,做壞人的話,我都想有品少少。
我倒想聽下女方的意見。

引用:
原帖由 菲立斯 於 2014-2-18 09:51 AM 發表 查看引用來源

咁你曾經送過咩禮物比SP?除左可以即時消滅既禮物,我真係諗唔到可以送咩。
我唔會話自己係好人,做壞人的話,我都想有品少少。
我倒想聽下女方的意見。
我真係不會做人SP,,你對人cheap 過對鷄仲話自己有品,嘔心兼可笑

Support.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆