上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.9k

師姐係邊買多?
扮av擺pose 我唔敢呀:p
引用:
原帖由 DHyan 於 2014-1-30 09:10 AM 發表 查看引用來源

我都買埋買埋一大堆內衣,情趣COSPLAY,黑絲 ~

我通常著新野會係男友面前"樣"幾下先,扮MODEL行幾步,再學AV擺返幾個POST比佢睇

等佢留意下我著左D咩! 如果唔係我會無哂心機:smile_45:

引用:
原帖由 hanamarie 於 2014-1-30 01:31 PM 發表 查看引用來源

我男朋友都冇咩望過><
次次著親 COSPLAY衫, OL LOOK, 吊帶絲襪...等等, 佢一開始都會話好正, 又好HIGH咁, 但唔夠5分鐘佢就會除曬我所有野. 我問過佢點解唔著住黎搞, 佢話中意睇清楚D個身, 同埋中意冇障礙WO... ...
睇唻佢唔識欣賞你嘅心思喎

引用:
原帖由 hanamarie 於 2014-1-30 01:31 PM 發表 查看引用來源

我男朋友都冇咩望過><
次次著親 COSPLAY衫, OL LOOK, 吊帶絲襪...等等, 佢一開始都會話好正, 又好HIGH咁, 但唔夠5分鐘佢就會除曬我所有野. 我問過佢點解唔著住黎搞, 佢話中意睇清楚D個身, 同埋中意冇障礙WO... ...
你地係咪好少搞?佢好似好渴咁,只想搵窿捐 XDD

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-30 09:07 AM 發表 查看引用來源

想Sp high應該係男人都會,但對方唔high係咪會唔想繼續,就好難講喎。sp關係好唔好,唔係只係睇high唔high架嘛。

你如果想知佢係咪想keep, 咪忍住唔好開口囉

[img=100,23]http://n2.hk/d/images/r10/m ...

都係既,不過又想問下如果係同事關係日日都對住而且好frd,大家又接受到嗎?

引用:
原帖由 lfbb 於 2014-1-30 04:03 PM 發表 查看引用來源
都係既,不過又想問下如果係同事關係日日都對住而且好frd,大家又接受到嗎?

我覺得有只要大家清楚係咩關係
應該都無乜問題嘅

引用:
原帖由 lfbb 於 2014-1-30 04:03 PM 發表 查看引用來源

你哋自己接受到就ok,sp呢樣嘢本身就不是人人接受,仲使乜細分係點樣嘅sp呢?

引用:
原帖由 honeysunny 於 2014-1-30 05:14 PM 發表 查看引用來源

你哋自己接受到就ok,sp呢樣嘢本身就不是人人接受,仲使乜細分係點樣嘅sp呢?

引用:
原帖由 honeysunny 於 2014-1-30 05:14 PM 發表 查看引用來源

認同
呢種關係,你自己受唔到忽冷忽熱,一係開門見山同佢講清楚

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-30 01:35 PM 發表 查看引用來源
師姐係邊買多?
扮av擺pose 我唔敢呀:p

我都係BID返黎嫁ja,上網平d呀,行shop通常都係買玩具多
post擺多幾次就識,有人讚自然會落力d嫁啦 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆