上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.8k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-29 03:49 PM 發表 查看引用來源

明白呀,有肚腩同冇腩同有腹肌既自信心都唔同啦

唔止女人
男人有腹肌都會自信多啲

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-29 03:49 PM 發表 查看引用來源

明白呀,有肚腩同冇腩同有腹肌既自信心都唔同啦

應該就係咁。不過腹肌可以練,波波就無嚕,除非整啫

男人係咪好想個sp high?如果佢覺得個女人唔high係咪唔想再繼續keep住?會覺得更有挑戰性定會唔想再試呢。同埋點解次次都係等個女人開口想xx?係怕人地覺得自己需求大定其實佢覺得個sp可有可無呢?

樓主是真正食家
好文

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-29 02:25 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得唔洗太花巧就好,喜歡薄D淺色D

我反而覺得深色靚d

引用:
原帖由 lfbb 於 2014-1-29 10:38 PM 發表 查看引用來源
男人係咪好想個sp high?如果佢覺得個女人唔high係咪唔想再繼續keep住?會覺得更有挑戰性定會唔想再試呢。同埋點解次次都係等個女人開口想xx?係怕人地覺得自己需求大定其實佢覺得個sp可有可無呢?

[img=100,23 ...
似乎師姐你個sp 有呢啲問題?

引用:
原帖由 honeysunny 於 2014-1-29 05:31 PM 發表 查看引用來源

應該就係咁。不過腹肌可以練,波波就無嚕,除非整啫

唔係話可以將加拿底啲脂肪推返去個胸度?

引用:
原帖由 signalgear 於 2014-1-30 12:14 AM 發表 查看引用來源

很傻很天真!

嘩,今晚好熱鬧。長期戴矯型內衣都真係得,我有朋友升到一cup, 但都要個人本身有肉地先得,有啲人得排骨就點都無用lu...
引用:
原帖由 signalgear 於 2014-30 12:14 AM 發表 查看引用來源

係囉,試過好多次啲男人都唔望嘅,拿拿聲除哂就算...

最嬲有次我特登買左對黑絲吊帶諗住有啲情調,點知個陣時個男朋友望都無望,以為係正常絲襪咁除左就算...(不過個時拍得耐大家都悶,大家好多時搞野都無咩氣氛,有啲交功課咁。仲諗住買黎可以改善下,點知無用,佢都望唔到==)

咁多位師兄唔好叫我交圖,我個次之後嬲得濟就掉左對絲襪喇!
引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-28 02:46 PM 發表 查看引用來源
吓… 乜男人都睇女人咩內衣款既咩?
唔係一入房就除q哂所有嘢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆