上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.8k

我都鐘意薄既, 壓住可能有反效果, 壓到細曬

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-1-29 08:52 AM 發表 查看引用來源

呃呃氹氹咁就一世
時間好易過

但係呃得太過份嘅話
真係會反佢枱

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-29 02:46 PM 發表 查看引用來源
我反而鍾意深色,成熟款,高貴大方既

呢個我都好鐘意
最好係紫色絲質有啲lace邊
高貴大方得唻又有神秘感
慢慢欣賞完再一件件除底
同時滿足視覺觸覺同幻想上嘅享受

我就鍾意簡單款,反而太多 lace 會攪到皮膚癢,深色一來易襯衫,二來性感d。至於厚薄問題,都有其用處,薄嘅可以好揸手d,但著起衫黎就無咁好睇。厚嘅對於稍為無咁豐滿嘅女士而言,係有一定嘅吸引力,會有番一份信心。尼種感覺,男士永遠都唔會知道。所以著厚bra嘅女士都唔係有心瞞騙男人嘅。

引用:
原帖由 DHyan 於 2014-1-29 02:17 PM 發表 查看引用來源
但有D女仔心口無肉,只PUSH UP係無效果。。。:smile_39:
香港女仔好多都發肉不良。。。10個9個半都平既。。。
我估好多都係發育嘅時候減肥先會咁啫

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-29 12:58 PM 發表 查看引用來源
嘩, 大家對bra 同底褲乜原來咁有興趣?
少少都有

引用:
原帖由 DHyan 於 2014-1-29 02:17 PM 發表 查看引用來源
但有D女仔心口無肉,只PUSH UP係無效果。。。:smile_39:
而家個個都好勁
PUSH得好勁

引用:
發育時期要吸收多啲蛋白質,魚和木瓜
遺傳都有關係,冇辦法。

引用:
原帖由 大食山楂 於 2014-1-29 03:21 PM 發表 查看引用來源
我就鍾意簡單款,反而太多 lace 會攪到皮膚癢,深色一來易襯衫,二來性感d。至於厚薄問題,都有其用處,薄嘅可以好揸手d,但著起衫黎就無咁好睇。厚嘅對於稍為無咁豐滿嘅女士而言,係有一定 ...
明白呀,有肚腩同冇腩同有腹肌既自信心都唔同啦

引用:
原帖由 大食山楂 於 2014-1-29 03:21 PM 發表 查看引用來源
我就鍾意簡單款,反而太多 lace 會攪到皮膚癢,深色一來易襯衫,二來性感d。至於厚薄問題,都有其用處,薄嘅可以好揸手d,但著起衫黎就無咁好睇。厚嘅對於稍為無咁豐滿嘅女士而言,係有一定 ...
但係太厚有個形係度會唔會易啲離罩?
定係唔啱size先會搞到離罩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆