上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.7k

引用:
原帖由 pannybb 於 2014-1-24 06:06 PM 發表 查看引用來源
用鏡真係好正!!
睇主自己比人搞真係會HI  D!!
我超鍾意有鏡

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-24 05:50 PM 發表 查看引用來源

用鏡就睇到,場面令人更亢奮

講開鏡,我有一次令人O咀的經歷。
話說有次我識左個女仔,佢放假時叫埋我去外地探佢父母。我好識做地買左一人一份禮物啦。但去到先發現原來冇地方俾我瞓,咁我都諗住可能要自己去住酒店啦,點知原來佢父母一早幫我訂左。咁我心諗,佢地咁耐冇見,個女仔應該唔陪我去酒店瞓卦?點知又唔係喎,飯後冇耐佢老豆就車我地去攞房。
去到酒店攞房時,佢老豆同個staff 傾左陣,就將key交俾我地自己走左了。我地一上到房,頂!天花同全部牆都係鏡!個女仔身材又fit, 個感覺正到呢!!!
我真的有D懷疑係個老豆專登安排囉!

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-24 06:12 PM 發表 查看引用來源

我超鍾意有鏡

我都好中意:smile_o05:

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-24 06:10 PM 發表 查看引用來源
69我都麻麻地,但感覺好似個個男人都中意。唔知有無sis 同我一樣,唔中意俾男人口交,我想問下師兄們,其實男人幫女人口交係出於交貨定享受?好似我,我就係享受幫男人含,但有啲女性朋友就只係為應酬男3朋友, ...
享受
想女方一齊享受

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-24 06:13 PM 發表 查看引用來源

話說有次我識左個女仔,佢放假時叫埋我去外地探佢父母。我好識做地買左一人一份禮物啦。但去到先發現原來冇地方俾我瞓,咁我都諗住可能要自己去住酒店啦,點知原來佢父母 ...
所以鏡對身材好的女人係著數D:smile_o05:

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-24 06:13 PM 發表 查看引用來源
話說有次我識左個女仔,佢放假時叫埋我去外地探佢父母。我好識做地買左一人一份禮物啦。但去到先發現原來冇地方俾我瞓,咁我都諗住可能要自己去住酒店啦,點知原來佢父母 ...
冇喇?

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-24 06:21 PM 發表 查看引用來源

冇喇?

哈哈,戲肉咪又係果D

引用:
原帖由 pannybb 於 2014-1-24 06:21 PM 發表 查看引用來源

所以鏡對身材好的女人係著數D:smile_o05:
包括你啦

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-14 09:05 PM 發表 查看引用來源
可能我寫野好悶?冇人回架,傾下計啦。

師兄你寫得好有趣味性啊!支持你!

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-24 06:26 PM 發表 查看引用來源
哈哈,戲肉咪又係果D

你地果時係男女朋友關係?人地老豆開埋房俾你地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆