上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.7k

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-20 09:02 AM 發表 查看引用來源
係你未搵啱一個夾既人啫
搵到啱既應該可以至少keep半年至一
希望你搵到,或者係,可遇不可求。
遇到夾既人,好講彩數。

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-20 09:15 AM 發表 查看引用來源

希望你搵到,或者係,可遇不可求。
遇到夾既人,好講彩數。

呢個我都好認同ching,我諗除咗彩數,就係緣份。

其實你地除咗對識咗好多年既朋友埋手,或者wechat,仲有咩途徑識到sp? (唔計酒吧)

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-20 11:10 AM 發表 查看引用來源
其實你地除咗對識咗好多年既朋友埋手,或者wechat,仲有咩途徑識到sp? (唔計酒吧)

apps or.website

我唔會向多年好友埋手,因為我知道佢地係接受唔到 sp, 只能情侶關係。
如果事敗,咁樣就會摧毀了大家既關係和友誼。風險太高。

我d sp 都係web (以前) 同app (宜家) 識多. 點會搞朋友架?

我嗰個就喺交友網識,都識咗四年lu,係近呢一年先有sex

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-20 11:33 AM 發表 查看引用來源
我嗰個就喺交友網識,都識咗四年lu,係近呢一年先有sex
嗯,咁都 ok 既

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-13 04:33 PM 發表 查看引用來源
其實十年黎, 好多年齡的女人我都搞過, 唔同status 的女人也搞過. 我真心覺得30幾的女人係最正的. 佢地性技巧好
係架,技術好真係可以好有高潮,
我都覺得大過三十歲既男人比廿幾歲𡃁仔更加識引誘對手,佢地有耐性好多又溫柔啲,不過體能當然愈後生愈好,所以真係睇個女仔想追求乜

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-20 11:45 AM 發表 查看引用來源

我都覺得大過三十歲既男人比廿幾歲𡃁仔更加識引誘對手,佢地有耐性好多又溫柔啲,不過體能當然愈後生愈好,所以真係睇個女仔想追求乜

http://i1.hk/d/images/r10/ ...
哈哈, 體能睇你keep唔keep o者. 我廿幾歲時體能都冇宜家咁好啦.

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-20 11:45 AM 發表 查看引用來源

http://i1.hk/d/images/r10/ ...
女仔想追求乜....... 其實通常話唔知, 或者就係叫 feel ....唔一定耐就好, 太耐反而會收乾水....帶到個氣氛同 mood, 啱胃口同情趣, 唔洗做咩雜技搞咩古怪姿勢, 剩係一齊沖個熱水花灑涼, 摔下搓下引下, 撩下, 再頂下, 好多水混埋一起.... 熱花灑夾口水配西柚汁....比幾百蚊開房, 床都未掂就震震下已經黎左:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆