上一頁下一頁
發新話題

學生妹如何吸引男友?(Updated P5,相:10,15黑絲相,20,25,32,50,62,67,76)

收藏  |  訂閱
1.2k  220.7k

引用:
原帖由 jibaou 於 2014-2-18 03:28 AM 發表 查看引用來源
春回大地啦:smile_38: 周圍都濕立立 係街都見好多女仔都著熱褲短裙 唔知小霖有冇呢?:smile_13: 不過 過兩日又:smile_o08:
我啊...熱少少果兩日都有既
凍番著長褲個衰佬又係度望其他女著黑絲 哼

引用:
原帖由 ade333444 於 2014-2-20 12:56 AM 發表 查看引用來源
霖霖唔知係咪掛住取暖冇上黎:smile_13:
今日乜乜左一次...好舒服啊(︿O︿)
連褲都無除哂就開波
老公今日好鬼硬 驚我痛 所以一直都細細力
我個心就想佢可以大大力咁插我
「大力啊...我要大力....啊...老公...」
成間房淨係充滿我既淫叫聲 仲有細佬同妹妹互相既磨擦聲....

好似無耐無打過文分享下
今次得少少 睇住先啦
希望你地鐘意;)

引用:
原帖由 iverson1989 於 2014-2-19 10:31 AM 發表 查看引用來源
係澳洲wh緊,呢度熱到死
而且網速慢到連a片都播唔到:smile_42:
咁睇唔睇到我d相嫁師兄?

引用:
原帖由 sexylamlam 於 2014-2-20 01:25 AM 發表 查看引用來源

今日乜乜左一次...好舒服啊(︿O︿)
連褲都無除哂就開波
老公今日好鬼硬 驚我痛 所以一直都細細力
我個心就想佢可以大大力咁插我
「大力啊...我要大力....啊...老公...」
成間房淨係充滿我既淫叫聲 仲有細 ...
我淨係睇都硬哂,妳今日應該飽哂啦

你真係正哦
唔係身材咁簡單
連心態都咁open and active
咁既女仔先最爽最正

回覆 1192# 的帖子

凍左咁多日冇比佢 又收堆曬對腳 咁冷淡對人 實扯爆啦 又唔幫人搞搞佢 唷!真衰:smile_30:  我地睇妳帖d粉絲都等到長曬:smile_13:

引用:
原帖由 sexylamlam 於 2014-2-20 01:26 AM 發表 查看引用來源

咁睇唔睇到我d相嫁師兄?

睇到:smile_o05:

load圖勉強開到…有時上網要等4min 先開到1 page

引用:
原帖由 sexylamlam 於 2014-2-20 01:14 AM 發表 查看引用來源

我啊...熱少少果兩日都有既
凍番著長褲個衰佬又係度望其他女著黑絲 哼

望黑絲女係男人既天性

引用:
原帖由 ade333444 於 2014-2-20 02:05 AM 發表 查看引用來源

我淨係睇都硬哂,妳今日應該飽哂啦
哈哈我今日可以再黎多次嫁....

引用:
原帖由 mlaf 於 2014-2-20 07:33 AM 發表 查看引用來源
你真係正哦
唔係身材咁簡單
連心態都咁open and active
咁既女仔先最爽最正

無辦法同朋友講我其實好淫 又想同人分享下
唯有上黎呢度啦..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆