上一頁下一頁
發新話題

[處女POST] 係朋友嘅隔離偷偷地...(更新六小時大戰四次)

收藏  |  訂閱
218  234.8k

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-19 10:30 PM 發表 查看引用來源
我都好耐無上黎,個次之後,我以為我唔會再係朋友隔離啦,點知無幾耐,有次我同朋友出去飲酒,佢飲醉左,咁岩我又睇中左個男人,大家諗住開房,結果我帶埋我個位飲醉嘅朋友一齊開房:smile_13: 全程佢就訓係隔離 ...
你地去左邊間酒店?不是時鐘吧?

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-19 10:30 PM 發表 查看引用來源
我都好耐無上黎,個次之後,我以為我唔會再係朋友隔離啦,點知無幾耐,有次我同朋友出去飲酒,佢飲醉左,咁岩我又睇中左個男人,大家諗住開房,結果我帶埋我個位飲醉嘅朋友一齊開房:smile_13: 全程佢就訓係隔離 ...
你朋友鬼馬啦
又係度扮瞓!!
下次帶多件俾佢嘛:smile_30::smile_30:

引用:
邊間時鐘可三人?

引用:
佩服佩服, 再次係人地隔離做~
睇中果個男人係果日先識? ONS or SP?

唔係時鐘呀,某假期酒店。入去個時都俾人望住哂...
引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-20 01:41 AM 發表 查看引用來源

邊間時鐘可三人?

ons呀。個次真係咁岩,之後無喇!
引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-20 01:54 AM 發表 查看引用來源

佩服佩服, 再次係人地隔離做~
睇中果個男人係果日先識? ONS or SP?

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-22 01:16 AM 發表 查看引用來源
唔係時鐘呀,某假期酒店。入去個時都俾人望住哂...
有冇諗過叫埋你朋友一齊玩

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-22 01:17 AM 發表 查看引用來源
ons呀。個次真係咁岩,之後無喇!

有冇想過玩3P?

試過喇><
引用:
原帖由 Water_man 於 2014-1-22 08:15 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-22 20:43 發表 查看引用來源
試過喇><

:smile_14::smile_14::smile_14:

真係厲害~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆