上一頁下一頁
發新話題

(第一次寫)除夕夜真空上陣 +相p.2, p.11,p.21 新文p.17,23

收藏  |  訂閱
371  159.9k

引用:
原帖由 傻更更一條友 於 2014-1-8 12:05 PM 發表 查看引用來源

我同女朋友最多試手指,插ga怕整污糟佢底底

做得就唔好怕污糟啦!情到濃時就咩都唔理嚕~

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:07 PM 發表 查看引用來源
我想試下搵日同男友去既時候同大家講
睇下大家想我擺咩pose 現場直播俾大家睇
不過未定日期 大家可以講下想我點搞自己><

慢慢黎啦, 由真空、中間開洞黑絲開始先, 慢慢玩起:smile_47:

Very hot and sexy, appreciate ur photos

quote]原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 11:51 AM 發表 查看引用來源
http://i954.photobucket.com/albums/ae29/ssstephanie0914/Mobile%20Uploads/IMG-20130706-WA0000_zpsoj1nmnth.jpg

http://i954.photobucket.com/albums/ae29/ssstephanie0914/Mobile%20Uploads/IMG-20130 ... [/quote]

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 11:51 AM 發表 查看引用來源

身材幾好啵

男友見到我呢個post啦,佢係咁話我唔好睇又話我好核突……佢係想我擺相引下人既 但又話我擺啲相太明顯 點算呀?我真係好核突咩? T^T

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 11:51 AM 發表 查看引用來源

http://i954.photobucket.com/albums/ae29/ssstephanie0914/Mobile%20Uploads/IMG-20130 ...
正呀

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:09 PM 發表 查看引用來源

污糟左我會叫佢學樓主咁真空,haha!

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:09 PM 發表 查看引用來源

好女友呀

新相超正,引死人,要就地正法,從後插入呀

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:22 PM 發表 查看引用來源
男友見到我呢個post啦,佢係咁話我唔好睇又話我好核突……佢係想我擺相引下人既 但又話我擺啲相太明顯 點算呀?我真係好核突咩? T^T

佢講反話

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:22 PM 發表 查看引用來源

唔係呀, 我覺得你身材正喎
叫佢幫你再影多d好睇的相
check pm, 我教下你, 再唔係我可以效勞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆