上一頁下一頁
發新話題

[處女POST] 係朋友嘅隔離偷偷地...(更新六小時大戰四次)

收藏  |  訂閱
218  234.8k

更新第二次

第一次大戰之後,我同b都攰得要死,咁我以為無野,直訓到朝早。點知我訓訓下,感覺到有人係咁摸我同舔我對lin lin,我就醒左喇,我望一望手錶,原來先訓左一個鐘。都唔知阿b整左我幾耐,我一醒左個刻就feel 到自己好濕,俾佢搞到個人好high,於是我就開始呻吟,因為真係好舒服,b聽到我啲呻吟聲,問我做乜一訓醒就咁姣:smile_o05:

我又問番佢做乜一起身就搞人,點知佢答我佢根本訓唔,小b太唔生性,就算佢肉體太攰佢都仲係咁抬起頭。佢話係因為我訓係佢隔離搞到小b咁,罪魁禍首係我,所以要整醒我懲罰我。

唔知係因為阿b發現左我中意俾人征服哩個祕密定係佢無訓覺個人開始露出真本性,佢開始無咁怕羞,仲開始大膽,當佢講哩幾句野嘅時候,仲好man ,我亦當然樂於配合佢。

於是我就話:「係我唔岩,搞到你同小b咁精神,我願意接受你懲罰。」

跟住阿b就拉左我去浴室,要我幫佢沖涼,我當然好乖咁照做,幫佢擦背,擦身,一隻手擦背,另一隻手當然要擦小b,我用梘液洗到b乾乾淨淨之後,沖水個時,b就用花灑係咁射住我妹妹,問我中唔中意,我唔知點答,因為沖涼房好光,我見光又會唔敢展露我個淫樣。

b見我唔答,就一隻手拎住花灑,一隻手插左入我妹妹度,係咁出出入入,「」

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2013-8-15 12:49 AM 發表 查看引用來源
更新第二次

第一次大戰之後,我同b都攰得要死,咁我以為無野,直訓到朝早。點知我訓訓下,感覺到有人係咁摸我同舔我對lin lin,我就醒左喇,我望一望手錶,原來先訓左一個鐘。都唔知阿b整左我幾耐,我一醒左 ...
果然夠哂淫,即刻眾樂樂:smile_04:

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2013-8-15 12:49 AM 發表 查看引用來源
更新第二次

第一次大戰之後,我同b都攰得要死,咁我以為無野,直訓到朝早。點知我訓訓下,感覺到有人係咁摸我同舔我對lin lin,我就醒左喇,我望一望手錶,原來先訓左一個鐘。都唔知阿b整左我幾耐,我一醒左 ...
梅開幾多度呀

又禁錯制...

佢一路整我一路問我:「做咩唔答我呀?扮怕羞呀?頭先你唔係咁。」「我而加要你答我。」b再講。

「係,好舒服,我好中意。」我低頭答。
「做咩低頭呀,抬起頭答我啦。」b一路講,一路加快隻手嘅速度。
「吖,係好舒服,我好中意,唔好停呀。」我俾佢搞到個人唔記得哂啲環境係點,只係好舒服,亦到不經不覺咁將內心另一個淫賤嘅自己表現出黎。

初時唔知b講咩懲罰我,我以為係服侍佢同小b咁,但原來佢係要係火線充足嘅地方見到我嘅淫樣!

我俾佢整得好high 嘅時候,我就好想錫人,但我伸個頭埋去,要錫佢個時,佢又唔俾我錫,仲話:「而加邊個俾你錫?我要一路望住你個樣。」因為我真係忍唔住,所以我用手捉住左小b係咁chok , 本身b都唔俾我用身體任何地方掂佢,但後來我諗佢都忍唔住,所以俾我掂佢。

其實我係唔識幫男人打飛機,我唔知點先可以用手令一個男人舒服,我對自己嘅口技比較有信心,所以我趁b都好興奮唔太為意個時,一下彎低腰去舔佢小b。因為個時我地係浴缸坐低,好易就食到小b。哩一刻其實我等左好耐,我其實都幾中意blow job ,以前覺得好核突,又唔識,但俾人調教完之後就變得好中意。

我先用脷尖好似食雪糕咁舔小b,由小小咁舔去到大大咁舔,睇到佢好舒服個時又舔下龜頭,見到小b又脹大左之後,我就開始成個口包實佢黎上上下下咁吸吮,盡量吸實啲,等個口可以包得緊啲小b一路吸吮又同時同脷係入面頂下,掂下小b , 當然我隻手都唔會無野做,得閒掃下佢袋底,我一路幫b去bj ,b就一直都係咁呻吟好舒服咁,我見到佢咁爽,我真係覺得好有成功感。

當我再快啲吸個時,b都好頂唔順,佢就捉起左我,唔俾我再含,然後推左我埋牆邊,遞起我隻左腳就一野頂左小b入黎,呀,真係好舒服。

咁係咁俾佢插左一陣,佢問我幾時會黎,到未,講真,真係好少男人會問我哩個問題,通常都係自己high 完就算。但係哩個世界,暫時只得一個人可以令我高潮(計埋我自己兩個),我係好難高潮嘅女人,但我做愛唔追求高潮,過程嘅快感已經令我好滿足。

b咁問我,我當然有啲感動,不過我都係答番佢:「你唔洗理我,你想就射啦。」跟住b好快咁再插左一陣,然後就拎出小b射左係我背上。

跟住我地沖下身,就入番去訓。結果...大家睇標題當然知道我地無得訓啦...再會。

(今日打哩篇野個時,先記起哩次無帶套...好彩b係朋友啲朋友,本時份人無咩玩,不過都係有啲擔心,遲下去驗下先...)

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-8-15 12:55 AM 發表 查看引用來源

梅開幾多度呀

你唔夠留心:smile_o07:

引用:
原帖由 hairylegs 於 2013-8-15 12:51 AM 發表 查看引用來源
果然夠哂淫,即刻眾樂樂:smile_04:
滿足完自己,都要貢獻下大家:smile_o05:

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2013-8-15 01:25 AM 發表 查看引用來源
又禁錯制...

佢一路整我一路問我:「做咩唔答我呀?扮怕羞呀?頭先你唔係咁。」「我而加要你答我。」b再講。

「係,好舒服,我好中意。」我低頭答。
「做咩低頭呀,抬起頭答我啦。」b一路講,一路加快隻手 ...
支持C妹繼續update

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2013-8-15 01:27 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻…六個鐘四次都幾勁xdxd

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2013-8-15 01:27 AM 發表 查看引用來源

要妳答,唔準扮怕醜。
哈哈

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-8-15 01:36 AM 發表 查看引用來源

要妳答,唔準扮怕醜。
哈哈

搞錯呀玩人嘅:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆