上一頁下一頁
發新話題

(第一次寫)除夕夜真空上陣 +相p.2, p.11,p.21 新文p.17,23

收藏  |  訂閱
371  159.9k

唔該唒各位師兄呀 有機會會add下大家wechxx嫁啦 不過要睇下同邊個岩傾先得

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 10:21 AM 發表 查看引用來源
唔該唒各位師兄呀 有機會會add下大家wechxx嫁啦 不過要睇下同邊個岩傾先得

幾時再引下你男友呀

引用:
原帖由 。吉川春代子。 於 2014-1-8 01:46 AM 發表 查看引用來源

1. 你當好似食雪條咁,錫下,lam下,適當地用條脷打圈,跟住就含。含時亦要適當地運用條脷。practice makes perfect hahaha
仲有要含緊o個時望住佢,咁就最好啦!

2. 我覺得唔覺意走光俾人睇就 ...
代子~
1. 仲要記得收起d牙...吹吹下刮到真係痛到標眼水的...:')

引用:
原帖由 Cherfans 於 2014-1-8 10:23 AM 發表 查看引用來源

幾時再引下你男友呀
我都諗緊!諗到新野玩就再黎過 hehe~

引用:
原帖由 。吉川春代子。 於 2014-1-8 01:46 AM 發表 查看引用來源

1. 你當好似食雪條咁,錫下,lam下,適當地用條脷打圈,跟住就含。含時亦要適當地運用條脷。practice makes perfect hahaha
仲有要含緊o個時望住佢,咁就最好啦!

2. 我覺得唔覺意走光俾人睇就 ...
佢話望住佢個淫樣先係最緊要!個樣愈淫愈好咁喎。
我都想試下唔覺意走光 不過有啲難度。係條街到冇理由好大動作咁走光嫁嘛><

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 10:30 AM 發表 查看引用來源

我都諗緊!諗到新野玩就再黎過 hehe~

你男友真係幸福
記得賽前話我地知地點,仲有做賽後報告 :smile_47:

引用:
原帖由 Cherfans 於 2014-1-8 10:33 AM 發表 查看引用來源

你男友真係幸福
記得賽前話我地知地點,仲有做賽後報告 :smile_47:
會有賽後報告嫁啦!再影多啲相分享俾大家 嘻嘻

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 10:32 AM 發表 查看引用來源

佢話望住佢個淫樣先係最緊要!個樣愈淫愈好咁喎。
我都想試下唔覺意走光 不過有啲難度。係條街到冇理由好大動作咁走光嫁嘛><

條裙短到剛剛蓋過pat pat, 入面真空黑絲 :smile_47: 咁樣大動作少少咁郁一郁都比人睇到啦

引用:
原帖由 Cherfans 於 2014-1-8 10:35 AM 發表 查看引用來源

條裙短到剛剛蓋過pat pat, 入面真空黑絲 :smile_47: 咁樣大動作少少咁郁一郁都比人睇到啦
我下次會試下條裙再短啲同鬆身啲><

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 10:46 AM 發表 查看引用來源

我下次會試下條裙再短啲同鬆身啲><

諗下都覺得正:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆