上一頁下一頁
發新話題

(第一次寫)除夕夜真空上陣 +相p.2, p.11,p.21 新文p.17,23

收藏  |  訂閱
371  159.9k

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:27 AM 發表 查看引用來源

未試過呀!同埋高潮係點嫁?我算係好少水既女黎嫁 就算我覺得好high都唔會出好多水 會有但係唔會多到流落床

收pm!話你知!

BF一定愛死你啦。:smile_38:

引用:
原帖由 邪惡魔鬼 於 2014-1-8 12:27 AM 發表 查看引用來源
下次係你PARTNER帶,唔係你帶 :smile_o01:
我都想玩下 但我技術麻麻 好似好難搞high人咁><

支持先,見到相已硬

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:29 AM 發表 查看引用來源

你做多d前戲引下佢玩下隽細路嘛

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:29 AM 發表 查看引用來源

慢慢嚟啦,呢度大把師兄肯教你野

hahaaa 咁我講定幾條問題先
1.要點樣blowjob先令男友最舒服
2.點玩露出會最high?我試過入面唔着 都幾好feel 下次想試下玩走光 但又唔知點玩好
3.點樣可以出多啲水/高潮 因為我宜家都唔知點先為之高潮

引用:
原帖由 naughtymanman 於 2014-1-8 12:28 AM 發表 查看引用來源
收pm!話你知!

覆唔到你pm,不過會試下你個方法啦!仲有冇?

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:38 AM 發表 查看引用來源

覆唔到你pm,不過會試下你個方法啦!仲有冇?

Wechat再教你!收pm!

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 12:37 AM 發表 查看引用來源
hahaaa 咁我講定幾條問題先
1.要點樣blowjob先令男友最舒服
2.點玩露出會最high?我試過入面唔着 都幾好feel 下次想試下玩走光 但又唔知點玩好
3.點樣可以出多啲水/高潮 因為我宜家都唔知點先為之高潮 ...
1.基本你要收埋D牙, 唔好整到JJ, 之後就啜下賴下都OK的了
2.飛下釘,引人望下你, 唔著底底, 坐係地鐵位, 專登橋腳俾對面D呀叔睇
3.高潮....你有無試過自慰先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆