上一頁下一頁
發新話題

(第一次寫)除夕夜真空上陣 +相p.2, p.11,p.21 新文p.17,23

收藏  |  訂閱
371  159.8k

(第一次寫)除夕夜真空上陣 +相p.2, p.11,p.21 新文p.17,23

文:p.1, 17, 23
相:p.2, 11, 21

小妹第一次寫文:smile_13:
同大家交代下背景先 我今年23歲 同男友拍左4年拖 性方面都幾好嫁 不過就少左啲激情 所以2013年除夕夜就決定俾個驚喜佢啦!

我果晚冇着bra同底褲 淨係着件鬆身冷衫 外套 窄裙+黑絲 着上條黑絲果陣已經好有feel 因為又驚俾人見到毛毛 又好緊張想試俾人睇到

果晚出去見到男友 就橋住佢隻手貼近我個胸 佢feel到我冇着bra 個胸軟淋淋 即刻好驚訝咁望住我!我再係佢耳邊細細聲咁講:我仲冇着底底! 佢係咁問我做咩咁做!呵呵 佢個驚喜樣擺曬上面啦!   

食飯果陣我仲特別除左件外套 應該有飛釘 男友怕怕醜醜咁望 又冇阻止我。佢之前都有講過話想我試下玩露出 但佢估唔到我真係夠膽!   

食完飯我主動提出話不如去百佳 佢就即刻同左我上去啦!果次仲扑左兩鑊 唔知係咪太興奮 我仲有啲唔夠喉添!

有相 睇下有冇人想睇再擺!

露出少淫閪,正呀

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2014-1-7 10:56 PM 發表 查看引用來源
露出少淫閪,正呀

咁快有人覆既!
睇到人講呢啲 我都有啲怕醜 呵呵

驚俾人見到毛毛咪剃左佢囉

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-7 11:02 PM 發表 查看引用來源

妳依d女堅好玩,又怕醜但又中意露出俾人睇,人地昅妳時妳又一方面興奮但又覺得好醜,依d交集嘅心情就係露出最過癮之處

引用:
原帖由 邪惡魔鬼 於 2014-1-7 11:03 PM 發表 查看引用來源
驚俾人見到毛毛咪剃左佢囉
我好多毛嫁……又覺得俾人見到好興奮。
我呢幾日剃左嚕~

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2014-1-7 11:06 PM 發表 查看引用來源

妳依d女堅好玩,又怕醜但又中意露出俾人睇,人地昅妳時妳又一方面興奮但又覺得好醜,依d交集嘅心情就係露出最過癮之處

哈哈 你講得好岩呀
因為我真係又興奮又怕醜!呢幾日都心思
思想再試下

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-7 11:06 PM 發表 查看引用來源

我好多毛嫁……又覺得俾人見到好興奮。
我呢幾日剃左嚕~

咁妳男友中唔中意屌妳塊冇毛gap??

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2014-1-7 11:07 PM 發表 查看引用來源

咁妳男友中唔中意屌妳塊冇毛gap??

佢話我冇毛個妹妹睇落好似窄啲一線啲
我自己就中意冇毛啦 乾淨啲嘛!

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-7 11:07 PM 發表 查看引用來源

咁咪又全身真空加低胸短裙出去囉,記得話我知妳喺邊度露出,我實賞面去昅妳架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆