上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.5k  1.1m

咁快大結局喇?
我追得好開心嫁wo....
如果敏佳冇事就好喇.......

引用:
原帖由 rock123 於 2009-11-7 05:33 PM 發表 查看引用來源
劉sir真係好勁呀~ ,大結局我一定睇:smile_34:

真係第一次睇色文會去追:smile_27:
我認為miss卓最好呀a_a
原來卓麗婷是最受歡迎的miss! 難怪她替男生『打飛機』那一集,這麼多『瀏覽』!好像有3萬個『瀏覽』。

謝謝分享...發哥唔好比敏佳死呀!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 fengzhenwei 於 2009-11-7 06:13 PM 發表 查看引用來源
哪一集寫得最好?
    同敏佳系公园果集   

哪一集的插圖最靚?
    我上次讲过红杉果个女仔

哪一個人物你最喜歡?
     方雪儿

哪一個miss你最喜歡?
...
第三十四集的確很好。
這個結局,算是很圓滿了。

引用:
原帖由 大宇宙 於 2009-11-7 06:24 PM 發表 查看引用來源
唔好比敏佳死呀劉金發!
‥‥‥‥

引用:
原帖由 Aofeconomic 於 2009-11-7 07:03 PM 發表 查看引用來源
評語:難以用筆墨形容;此文只應天上有,人間難得幾回尋

d圖真係不得了,我剩係得一張唔鍾意,就係你介紹乳房形狀既時候,有張大波波大乳暈圖 ,除此之外,都係有助閱讀既插圖,perfcet!

Honestly,睇你d文真係好過睇片, ...
有讀者認為,『某中學裏的淫蕩女教師』是我 的最好作品。

引用:
原帖由 071121 於 2009-11-7 07:19 PM 發表 查看引用來源
喜歡張敏佳 她既傻氣 希望佢唔會死
是的,她很傻氣!

引用:
原帖由 Denny1304 於 2009-11-7 08:40 PM 發表 查看引用來源
謝謝分享...發哥唔好比敏佳死呀!!!!!!!!!!!
‥‥‥‥

引用:
原帖由 JK_Kanna 於 2009-11-7 08:37 PM 發表 查看引用來源
咁快大結局喇?
我追得好開心嫁wo....
如果敏佳冇事就好喇.......
唔快啦,39集了,三十三萬字‥‥‥

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-11-7 08:20 PM 發表 查看引用來源

有點意外,原來有很多讀者喜歡方雪綾,我創作方雪綾時,從這位女主播身上找到很多靈感!

http://cg-love.com/image.php?id=7432_4AF56582&jpg
個樣好似有d:smile_o14:

p.s:發哥介唔介紹講自己做咩職業:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆