上一頁下一頁
發新話題

熟女。慾。 沉淪 (更新 page 7, 10 & 15)

收藏  |  訂閱
234  120.8k

:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:

我唔敢同人講我同KC有過一夜情,但我又唔敢搵佢。佢又唔係成日出席朋友聚會,點問到聯絡方法?唔通要我自己搵上門?諗下諗下,我開始左邊回憶同KC做愛,一邊自慰。起初我只係輕輕捽捽下自己,幾次之後,我開始扮返KC之前做既野,即係玩自己一邊乳頭,另一隻手就學KC咁插自己下面。後黎我直情分開自己對腳,扮係KC做緊我。我六年七年積落既慾望,用自慰方法慢慢渲洩出黎。

我開始用多左時間照鏡,我諗,會唔會KC都係嫌我老?個時我37、38,佢31,七八年喎。本來,我自問我比我d舊同學keep得okay,起碼仲分到個胸同條腰同個pat。架硬要數字的話,都叫做32,25,34,只係冇十年八年前咁緊緻。但諗諗下,KC可能都係意亂情迷,可能事後佢都唔想再見到我呢種「阿姐」。

大約響個次之後既兩個月,佢出現響朋友聚會。佢襯人少少,同我交換左電話。我其實都唔細,但竟然有種細路女果種心跳。我一邊食飯,一邊幻想佢會唔會借d二送我走,然後又同我咩咩。點知冇。當晚,佢都冇打電話俾我。我諗,一夜情嘛,但我忍唔住再一次幻想住同佢做愛,好痛快咁自慰左一次。

一個禮拜之後,KC打俾我,問我如果過去佢度過夜方唔方便,我個心當堂跳左出黎。心諗,如果我話唔方便,佢會唔會就咁收線?響我個心十五十六時,我個口就已經唔知點解就咁就話可以上去過夜。響個幾日,我一邊叫自己平常心,一邊忍唔住咁敷下美白保濕mask、用精華素、查cream、選內衣。

到左禮拜五晚,我地食完飯,帶住少少既醉意返到KC屋企。我坐返響之前同佢翻雲覆雨既梳化上面,大家冇多餘既說話,就已經好熱烈咁濕吻。我地一路錫一路除衫,但佢叫我唔好郁手,一切等佢黎。佢雙手按摩住我乳房,兩隻手既手指隔住胸圍挑逗我兩邊乳頭。到乳頭完全挺起,佢先施施然解開我胸圍,捉住我兩邊乳房係咁啜係咁錫。我差唔多成個上半身都俾佢錫勻舐勻,佢先除我條裙,用手指掂掂下我下面,然後笑我已經濕晒。佢又隔住條底褲錫我下面,然後勾開我條底褲,用利佔有我。我真係好鐘意俾佢咁樣舐我,我好唔知醜咁分開對腳,一隻放落地下,一隻勾住梳化靠背,一隻手同KC拖住手,一隻手自己摸住自己乳房,完全享受佢手指同把口同條利進進出出,直到我好興奮為止。

唔知過左幾耐,佢跪響地下,用堅挺既陽具對住我塊面,叫我用含住佢,到我幫佢口交。我當堂呆左。我從來都冇幫個老公口交,最多都係打下飛機當係前戲。口交對我黎講係成人電影先做既事。我好老實咁同KC講我未試過,佢都忍唔住流露左好不可思議既表情出黎。佢話咁慢慢黎,幫佢打下飛機先,然後先叫我錫下佢下面。我依住KC指示,好輕力咁由頭錫到落底,再由底錫上去,之後重複左好幾次,佢先叫我用利一下一下舐。我承認當時我好討厭d毛拮住我塊面,又成日舐到d毛入口,但我諗佢都唔介意用口令到我咁興奮,而且同時佢又玩住我乳房同下面,我乖乖咁舐勻佢既陽具,然後快快趣趣咁含住佢下面。佢叫我唔好心急,要慢慢由頭吸入去,唔係只係用力啜佢個頭。我跟住佢指示,含下入d含下入d,跟住feel到佢自己慢慢好小咁向前向後,我順住佢道力,又慢慢郁下自己個頭。跟住佢叫我吸下啜下,又叫我用條利轉下。我知我呢次唔係一次好既口交,起碼佢唔似得我咁有反應。之後佢戴好安全套,就開始用力咁佔有我,佢做愛時既力量,真係令我好high。我完全忘我咁接受佢一下一下既撞擊,有時佢會抬起我一隻腳做,有時佢會叫我自己抱住自己大脾,佢就係咁插到我最深裡面。

引用:
原帖由 anna1212 於 2013-12-21 06:59 PM 發表 查看引用來源
我叫Anna,今年40歲,樣同身材都正正常常。我33歲之前人生尚算美滿,但自從丈夫承認佢大陸有另一頭家,一切都唔同晒。雖然我有獨立經濟能力,但為左個仔既成長,我同意到個仔中學畢業前都唔提出離婚。就算直到依家呢 ...
到最後有冇做錯事

引用:
原帖由 anna1212 於 2014-1-28 10:19 PM 發表 查看引用來源
我唔敢同人講我同KC有過一夜情,但我又唔敢搵佢。佢又唔係成日出席朋友聚會,點問到聯絡方法?唔通要我自己搵上門?諗下諗下,我開始左邊回憶同KC做愛,一邊自慰。起初我只係輕輕捽捽下自己,幾次之後,我開始扮返KC ...
anna果然係“性”情中人

引用:
原帖由 anna1212 於 2014-1-3 09:44 PM 發表 查看引用來源
各位,新年快樂。我聖誕新年呢排我完全無上黎,係因為我同個仔去左旅行。放心,我會繼續寫。但有幾樣野想請大家見原諒:
1)        我打字好慢,亦不能成日坐定定打好長既野。
2)        我覆唔到pm,所以你地唔好pm我住。我睇完 ...
用利舐下面妳重high:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 anna1212 於 2014-1-28 10:19 PM 發表 查看引用來源
我唔敢同人講我同KC有過一夜情,但我又唔敢搵佢。佢又唔係成日出席朋友聚會,點問到聯絡方法?唔通要我自己搵上門?諗下諗下,我開始左邊回憶同KC做愛,一邊自慰。起初我只係輕輕捽捽下自己,幾次之後,我開始扮返KC ...
anna妳都唔算好老
哩個時間係做愛黃金期

引用:
原帖由 63021 於 2014-1-28 10:42 PM 發表 查看引用來源

anna妳都唔算好老
哩個時間係做愛黃金期
有呢樣嘢嘅咩?

引用:
原帖由 benb1668 於 2014-1-28 10:27 PM 發表 查看引用來源

anna果然係“性”情中人

嗯,失禮晒

引用:
原帖由 anna1212 於 2014-1-28 10:47 PM 發表 查看引用來源

有呢樣嘢嘅咩?
有呢樣野架
係唔係有時覺得好有需要做愛先:smile_47: :smile_47:

支持呢個POST, 人生應該ENJOY 性愛, 40又如何, 俾D 信心自己, 玩得放D, 人生就係咁~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆