上一頁下一頁
發新話題

熟女。慾。 沉淪 (更新 page 7, 10 & 15)

收藏  |  訂閱
234  120.8k

回覆 78# 的帖子

楼主唔願意之下,始終~~~!

引用:
原帖由 anna1212 於 2013-12-21 06:59 PM 發表 查看引用來源
我叫Anna,今年40歲,樣同身材都正正常常。我33歲之前人生尚算美滿,但自從丈夫承認佢大陸有另一頭家,一切都唔同晒。雖然我有獨立經濟能力,但為左個仔既成長,我同意到個仔中學畢業前都唔提出離婚。就算直到依家呢 ...
嗰一刻,你之慾火,蓋過你嘅理性。:smile_34:

你絶對無講錯。:smile_44:
引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-21 10:21 PM 發表 查看引用來源
熟女都好多人識欣賞的:smile_o12:

你唔駛急,慢慢嚟!
引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-21 11:26 PM 發表 查看引用來源
樓主,快D寫...期待中:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 阿思 於 2013-12-26 03:35 PM 發表 查看引用來源
老公出軌,難道個女人仲要守生寡咁咩
比我另一伴做初一,我都會做十五

烈女!

一 發不可收拾了 ~

我唔係話我依家做得好啱,我認我依家都係一個不守婦道既女人,我認係一個幾十歲人都發姣嘅淫娃,但令我最難以忍受嘅唔係肉欲。
好多人唔明,當你一個人訓落床,俾周圍d結婚相家庭相一張張望住自己一個,同時又諗到老公響人地張床度,我真係要反轉晒d相先訓得著。
好,到佢返到黎,總覺得佢身上有陣女人除。我會諗,佢以前唔搞我係我有問題,定佢一早響上面大把野玩?唔通我又好好受?

Anna 如果開心咪玩盡D!投入去做,唔好諗太多

引用:
原帖由 anna1212 於 2014-1-6 11:45 PM 發表 查看引用來源
我唔係話我依家做得好啱,我認我依家都係一個不守婦道既女人,我認係一個幾十歲人都發姣嘅淫娃,但令我最難以忍受嘅唔係肉欲。
好多人唔明,當你一個人訓落床,俾周圍d結婚相家庭相一張張望住自己 ...
佢不守夫道,你都冇需要守婦道。
唔係發姣,正常生理需要而已。
明白和理解果種感受。

引用:
原帖由 anna1212 於 6-1-2014 23:45 發表 查看引用來源
好多人唔明,當你一個人訓落床,俾周圍d結婚相家庭相一張張望住自己 ...
Anna姐,支持您 !
好好享受吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆