上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.1k

Ref 028目錄

Ref 028目錄

Ref. 028-1 (日本-東京)日本人肉魚生盆見習生(參考相P.45  #662)  P.52  #766

Ref.028 -2(
日本-東京) 測試人肉魚生盆見習生 (P.45 #662#663) P.53 #782

Ref. 028 -3 (
日本-東京)『女優助理』 我同5條日本妹美化陰户 P.54 #798 (#799 800)

Ref. 028-4 (
日本-東京) 女體檢驗 男體了解女優實踐 潮吹 中出 P.55   #813

Ref. 028-5 (
日本-東京)  裸女伴餐『女體碟盤』() (有參考圖) P.57  #844

Ref. 028 -6 (
日本-東京)  裸女伴餐『女體碟盤』() 無遮大會我同小敏表演做愛  P.58 #861

Ref. 028 - 7
『女優助理』個案1 (有故事) 三級      P.59    #876

Ref.028 -8
『女優助理』個案2-- 4 我客串做左日本AV男優 (冇打格) P.60 #900

Ref.028 - 9   
祝捷兼送別會 (1)    P.66  #983

Ref.028 -10
祝捷兼送別會 (2)  別開生面既赤裸裸祝捷兼送別會 P.66 #985

Ref.028 -11祝捷兼送別會 (3)  服侍赤裸裸女性上賓   P.66 #988

Ref.#028 – 12  祝捷兼送別會 (4)  Sexy香港成人台女主持   P.67  #997

Ref.#028 – 13 祝捷兼送別會 (5) 軟骨日本青春女星 (前亞嫂) P.68  #1015

Ref. #028—14  祝捷兼送別會 (6)  咸濕日本青春女星  P.68  #1018。  

Ref.#028 – 15 祝捷兼送別會 (7)怕醜台灣電視台美少女演員 P.69 #1030

Ref.#028 – 16 祝捷兼送別會 (8)可愛童顏巨乳靚模比大9按摩 P.69 #1031。   

Ref. 028 - 17 祝捷兼送別會 (9-1) 偷看小敏嫩媽裸體比埋條9佢渣住 P.70 #1049

Ref.#028 – 18 祝捷兼送別會 (9-2) 英雄本色大9不肯低頭
P.71 #1062

Ref.#028 19 祝捷兼送別會(9-3) 戲假情真大9做明星(下) 條9軟左就會比d女仔蝦嫁啦! P.72
# 1067

Ref.#028 – 20
祝捷兼送別會 (10) 溫柔鄉是靚仔夢  p.73 #1083

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-2 12:45 AM 發表 查看引用來源
詢眾要求,小弟發表以下日記內容!
其中機密資料,請勿外洩!:smile_04: :smile_55:

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 - 9
地點:日本 (東京)

Handsome哥!
恭喜晒!
你既專業AV男優資格商會已經批出!
呢張 ...
期待期待!

祝捷兼送別會 (1)

引用:
原帖由 OLinRed 於 2013-9-1 11:37 AM 發表 查看引用來源

我提二組个咸妹粉絲團支持佢繼續!

組團進展點呀?

祝捷兼送別會 (1)詢眾要求,小弟發表以下日記內容!
其中機密資料,請勿外洩!:smile_04: :smile_55:

Handsome哥!
恭喜晒!
你既專業AV男優資格商會已經批出!
呢張係你既証書,呢張係你既會員証!
相關資料係你郵箱,包括JJ亞軍評語!
不過重有d JJ相要交!
我會安排係聽日下午祝捷兼送別會果陣同你影埋!

Handsome哥!
聽日既會組織話電影公司果邊有幾個女仔會黎參加!  
組織話電影公司最近開左套有關AV女優既戲,所以派幾個女仔黎深入了解我地既起居生活!
參演呢套片有兩個日本青春女星、香港一個波大大既靚模同一個成人台咸濕女主持,台灣一個走性感路線既美少女演員!
佢地都會一齊黎學野嫁!
呢套片講日本AV界要進佔中國及全球華人市場!
組織話因為我地係日本AV界行內惟一既華人,所以特別要我地公開一d資料比佢地!

因為想玩得開心d,我地幾個女仔決定聽日唔搵其他人!
淨係我地6個同你Happy!
電影公司果邊派過黎果4個女仔同一個亞姐我地會有計招呼佢地嫁啦!

小敏!亞標有同我通過電話,話其中一個日本妹係我地一個兄弟條女!
亞標叫你要多多睇住佢呀!

Handsome哥!我梗係清楚喇!佢係你亞嫂呀馬!

聽日個祝捷兼送別會,即係會有11隻西同一條9:

小敏;
2個美少女人肉魚生盤;
3個美少女AV 女優;
兩個日本青春女星;
一個香港靚模;
一個香港成人台女主持;
一個台灣電視台美少女演員!
同埋我!:smile_o05:
唔知鬼計多端既小敏妹妹聽日會點玩法呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 OLinRed 於 2013-9-1 11:37 AM 發表 查看引用來源

我提二組个咸妹粉絲團支持佢繼續!

師姐:
我要參加做粉絲呀!

別開生面既赤裸裸祝捷兼送別會

祝捷兼送別會 (2)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 - 10

Handsome哥!早晨!
小敏!唔早啦!尋晚好夜至返,今朝訓晏左!

Handsome哥!果4個女仔同個亞姐其實黎同我地6個女仔一齊生活左有3日嫁啦!
你呢幾日忙於去總部開會傾投資既野,晚晚都要應酬,我都未有機會同你講!

佢地已經溶入我地既生活方式!
我有比佢地睇過我地既AV活動Video!
佢地決定左深入d去了解我地既日常活動!

佢地睇過晒你女優工作、拍AV、靚9比賽既Video!
佢地又知道你目前係香港集團個項目發展既副總,年青有為!

所以你又要開工喇!
佢地話只接受你,其他男生就唔制!

Handsome哥!如果呢次我成功指導呢班女演員,組織話會提升我到電影公司工作!

小敏!咁呢道邊個睇?

啊媽話平時佢會負責番!佢會培訓d接班人!有需要時我要兩邊走!
但係我覺得係電影公司未來發展會大d!

所以,Handsome哥,你小敏大佬既前途就係你手上喇!

小敏,你想我點做呢?

你就當佢地係新入行既女生!
總之要搞到佢地舒舒服服就O.K. 嫁喇!

小敏,今朝收到亞標個WhatsApp,個日本亞嫂同我地個兄弟原黎最近散左!
嘻嘻!咁咪重好!你唔洗比人話搞亞嫂囉!

Handsome哥:
兩個日本妺,係行青春路線,但係票房麻麻,想凸破;
個香港靚模,波大但係冇乜拍戲既機會;
個香港成人台女主持,三十左右,係香港出位咸濕,成日想做演員;
個台灣電視台美少女演員,因為兢爭大,又係想凸破!

小敏,今日唔係祝捷兼送別會咩?

係呀!Handsome哥!呢個係別開生面既祝捷兼送別會:

我一方面安排我地6個女仔好好咁服侍你!

又安排左5條靚女赤裸裸比你慢慢玩,連西西仔Pat Pat仔都會比你睇得清清楚楚,同比妳隻手美容按摩!

嘻嘻嘻!Handsome哥!你真係好鬼咸濕嫁!

乜呀?

哈哈!你條9扯起左啦!

冇呀!

有冇?

哎呀!你渣住佢梗係會扯起啦!

明明扯起又唔肯認!等我渣佢大力d!

哎呀!哎呀!快d放手!

喂!你米忘記我係你大佬喎!
我想點搞你就點搞!你冇得反抗嫁!

重有一陣我Order你點搞佢地你就要點搞嫁啦!明未?

係既!小敏大佬!
哎呀!哎呀!舒服呀!我條9好舒服呀!
哈哈哈!多謝晒大佬楂得我條大9咁舒服!

呵呵呵!乖乖!

Handsome哥!一陣你收到我電話通知就好似平時開工咁過黎就得嫁啦!

於是我換定平時開工制服 - 短3褲人字拖!
裡面係真空既!
短褲唔係度身造、較窄,因為條9比較大,行緊果陣,會露出9形同蕩下蕩下!

(別開生面既祝捷兼送別會,會分段發表,因為當時既 "咸濕日記"內容細節詳盡同精采!
讀者要耐心欣賞!)

("咸濕日記"有紀錄逐條女享受小弟提供服務既過程同細節!)

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-3 07:11 PM 發表 查看引用來源
祝捷兼送別會 (2)

Handsome哥!果4個女仔同個亞姐其實黎同我地6個女仔一齊生活左有3 ...
Handsome哥:
你真係個咸濕仔黎嫁!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-3 07:11 PM 發表 查看引用來源
祝捷兼送別會 (2)

Handsome哥!果4個女仔同個亞姐其實黎同我地6個女仔一齊生活左有3 ...
真係好想好想join跟你搵食!

服侍赤裸裸女性上賓

祝捷兼送別會 (3)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 - 11

我換左平時開工制服 - 短3褲人字拖!
裡面係真空既!
短褲唔係度身造、較窄,因為條9比較大,行緊果陣,會露出9形同蕩下蕩下!

喂!Handsome! 可以過黎喇!
小敏開工時係我大佬!叫我Handsome!

呢處工作地方、男居所、女居所其實分開好遠!

10分鐘左右我進入訓練場,即係有沖涼設備,水池、好多榻榻米,有檯有椅有梳化果個場地!

我見小敏正在安排5位女演員簽緊短期合約!
因為保險要求,凡在訓練場開工既人員一定要簽呢張合約!

合約指明佢地今日會在小敏指導下工作!

我入左黎,小敏同5個手下日本妹只同我點一點頭!
行內規則好嚴!由歷代傳落黎,階級觀念好重!
我係呢道級數最低,所以小敏並冇介紹5位女演員比我!

佢用日文講完,用粵語:
Handsome係我地既助理!
又用國語:
Handsome事禾文da佐裡!

5位女演員同我微笑一下!
(我諗佢地有注意到到我條短褲!)

我好有禮咁同佢地微微點首!

Handsome!你可以開始工作喇!小敏笑晒咁同我講!

はい (是) (係!)!

Handsome!今日有5位貴賓黎了解我地既工作過程,所以你要以服侍上賓既方式工作!

平時或在外面工作我會著住開工制服 - 短3褲人字拖!

但係服侍上賓既方式呢?

我收到小敏大佬既指示!

我先除短3,露出發達胸部6舊腹肌!

嘩!大隻仔黎嫁!
條香港靚模衝口而出!

哎呀!美子 (小敏日本名 - 佢自已譯做:愛美子!但係日本人都習慣叫:美子!)
佢唔係連條褲都除埋呀馬?
條香港咸濕出晒位既成人台女主持,擘大雙眼,吞左啖口水,望實我下邊,全神貫注,準備睇野!

於是5位靚女演員唔再矜持,全部自然將視線轉下,望實我下邊!

係呀!小敏笑得好燦爛!
5個自己友日本妹婬婬咀!眼角生春!

於是我直立,將條短褲係11條女面前退下,抬起右腿、將右腳從短褲囉出黎,再抬起左腿、將左腳從短褲囉埋出黎!

啊!
呀!
唉!
Oh!
唔!
通常d女生第一次親眼睇見,由我赤裸裸粉紅肉色線條優美壯男既身軀,凸出果條豎高扯行漲大既大頭陽具,都會各自發出不同既反應鶯聲!

服侍女性上賓,我地d最低級既僕役,係日本係要先行將自己剝光豬!
之後才可以同d上賓剝光豬!

工作順序:

脫衣 (同佢)
抱行 (抱佢赤裸裸玉體至沖涼格花灑前)
洗臉
沖身
搽液 (全身各點)
沖身 (一手持花灑、一手輕掃玉體各處)
乾身
輕按 (確定佢玉體每一部份都O.K.、眼要跟手)
抱行 (抱佢赤裸裸玉體至椅或榻榻米或魚生檯)

僕役抱行時,主人玉體會緊貼僕役裸體!
僕役左手抱緊主人Pat Pat,右手緊抱主人背部及右臂!
主人左手環抱僕役頸部,左胸緊貼僕役胸部!
主人右手可抱僕役腰部!
主人頭部可訓落僕役上胸或手臂,或直望僕役!

僕役要令主人有安全、溫暖及舒適既感覺為標準!

上賓先,由年齡大既開始!

1/ 香港成人台女主持
2/ 日本青春女星 (前亞嫂)
3/ 日本青春女星
4/ 台灣電視台美少女演員
5/ 香港靚模;

之後先正到小敏同5條日本妹!
(佢地有講過,會示範服侍我比5係女演員睇嫁!)

(別開生面既祝捷兼送別會會分段發表,因為當時既 "咸濕日記"內容細節詳盡同精采!
讀者要耐心欣賞!)

("咸濕日記"有紀錄逐條女享受小弟提供服務既過程同細節!)

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-4 10:39 PM 發表 查看引用來源
祝捷兼送別會 (3)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 - 11

我換左平時開工制服 - 短3褲人字拖!
裡面係真空既!

...
Ching:smile_35:

我都想做最低級既僕役呀!

引用:
原帖由 永不言敗首領 於 2013-9-5 01:56 AM 發表 查看引用來源

Ching:smile_35:

我都想做最低級既僕役呀!
哈哈!
領袖都想轉行做僕役!
咸濕上腦了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆