上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.0k

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-21 06:11 PM 發表 查看引用來源
20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.012)
地點:日本 (東京)

哈哈!Handsome哥!你大佬係邊個呀!
吓!小敏!梗係你啦!我係唔係做錯左d乜呀?
冇!不個你大佬同你做左個決定,你點諗!
小敏大佬!你唔 ...
好好睇!:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-21 06:11 PM 發表 查看引用來源
20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.012)

小敏大佬!你唔 ...
靚仔ching真係好咸濕呀!:smile_o05:

我要做你粉絲呀!:smile_o05:

引用:
原帖由 annchu032 於 2013-8-22 02:35 AM 發表 查看引用來源

咸濕妹!
想溝仔!

岩岩開始追緊你post...寫實得好正呀
想問下你個日本情侶混浴場係邊架
我又想去見識下

very good

引用:

小敏大佬!你唔 ...
原來AV女優甘好玩!:smile_o01:

岩晒我嫁!:smile_o09:

咸濕ching:我想接受培訓呀!:smile_o05:

引用:
原帖由 smartjohn 於 2013-8-20 12:30 PM 發表 查看引用來源

你咁揚,有人話見過你做緊個靚仔樣呀!

樓主你哋班靚仔好似有參加香港先生wo!:smile_o01:

引用:
原帖由 smartjohn 於 2013-8-23 12:38 AM 發表 查看引用來源

樓主你哋班靚仔好似有參加香港先生wo!:smile_o01:

重8過我!

引用:
原帖由 永不言敗首領 於 2013-8-22 12:17 AM 發表 查看引用來源

好好睇!:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
多謝咁支持!

引用:
原帖由 annchu032 於 2013-8-22 02:35 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆