上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.0k

無遮大會我同小敏表演做愛

日本人肉魚生盆見習生 (下)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.010)
地點:日本 (東京)

Handsome哥!今朝要十點出發!5個日本妹全部去齊!
哦!一齊去總公司30週年慶祝活動?
係呀!全部組織都派代表出席同參與一d節目嫁!
我地組織叫我帶你地去,到時要依照總公司既安排做!

會場原來係喺東京郊外一個有蓋片場!

先入一個小場,好似游泳池更衣室,好多Locker同公開花灑位!
入得去無分男女,全部剝光豬,冲乾淨個裸體!鎖好衣物!進場!

嘩!全部赤裸裸男男女女!嘻嘻哈哈!人頭湧湧!無拘無束!

我見到一d熟口熟面既女優男優!
現場親眼睇到心儀已久既女優赤裸裸既玉體!心情好興奮呀!

小敏同一d工作人員傾左一大輪!

Handsome哥!我地因為較低級,所以今日係黎負責提供服務同娛樂嫁!

O.K. 冇問題!

好快我就同魚生師傅合作完成兩個『女體魚生盤』!
其他組織都有『女體魚生盤』提供!
惟一唔同我做既係白切西『女體魚生盤』獲得全場熱烈掌聲同讚美!

另外果三個女女,就參加左美西小姐選舉!
好多參選既都係毛西、剪毛西、剪圖西!
我參賽既係白切西,多數係一線鮑!打開十分可愛誘人!
所以其中一個就攞左亞軍,冠軍係一隻好優美既剪圖西!

小敏介绍我上台 (唔係好高到心口左右既表演台) ,話亞軍係我既傑作!
又獲得全場熱烈掌聲同讚美!

Handsome哥!下場係靚9先生選舉!你啱啱上台比d高層睇到,話你條9好靚仔,提左名你條9參選!我同你報左名喇!
日本人規舉好嚴,小敏係我上級,佢O.K.左我冇得say No!

有十條大9參選!

最後剩反5條!

每條配一個成左名既女優!

主要係由果個女優搞到條大9扯行暴漲、凸出大9頭!等d評判睇得清清楚楚比分!

最撚好笑,其中有條9忍唔住,射撚左!

玩我果條大9既女優係我既偶像!係小敏特別同我安排既禮物!
佢人靚樣甜,身材標準35E2535左右,一路搞含乃啜吮我條大9,一路比Lin Lin我渣玩!好正呀!

結果又係亞軍!
冠軍條9真係大到無倫!我忍唔住揸左佢一下!

點知就犯左個大忌!

要即場懲罰,小敏係我上級,不能幸免!

兩個人企左喺台上,我想安慰佢,點知赤裸裸,條大9掂到佢,扯左!

哈哈哈哈!台下指住我哋!

於是決定左懲罰既方法!

由於小敏只做培訓,冇做女優,所以好多行家都想知佢點解會甘叻,培訓左甘多年青傑出既男優女優!
佢哋今日見到個難逢既機會!

懲罰內容好簡單!Handsome (即係我) 同小敏要現場喺台上將小敏教既野做出黎比全場欣賞!

一宣布,得全場熱烈掌聲!

我第一次見小敏塊面紅晒!

於是我將佢教我既野全部洗晒出黎!

我先抱佢瞓上台上榻榻米,然後:
打車輪
錫頸耳
食手指仔
乃Lin Lin
含吮啜Lin 頭
乃腰腹
食腳趾仔
乃脚小腿大腿
乃菊花仔
乃白切西西仔
同唇片仔打車輪
含乃啜吮陰蒂粒粒仔
伸脷入蜜穴屌西

小敏一個反身!
輪到我瞓喺到!
69式女上男下!

小敏要用我條大9連蛋蛋表演佢既功力同性技!
我覺得有條靈活暖暖又濕又潤滑既脷仔,乃我菊花仔、春袋底,好舒服呀!
忽然含住左邊粒蛋、吮啜乃!忽然含住右邊粒蛋、吮啜乃!
好舒服呀!呀呀呀!引來全場大笑!
乃我9根底、乃大9頭!
一含、食左成個大9頭!吮啜乃轉!
好舒服呀!呀呀呀呀!又引來全場大笑!

之後佢觀音坐蓮!
用隻嫩西含住我條大9!
表演嫩西屌大9!
嫩西左轉轉!
嫩西右轉轉!
一上一落
一上一落
一手搞春袋!
一手搞Lin Lin!
好舒服呀!唉呀!唉呀!引來全場鼓掌大笑!

之後我企起身,反攻,狗仔式!
條9太痕了!所以狂屌猛插小敏隻嫩西!
嗚嗚嗚!呵呵呵!小敏叫到我個心都軟晒!
全場靜哂睇野!

最後轉正,傳統正面屌!
呵呵呵!噢噢噢噢!
小敏既高潮叫聲好鬼嬌同Sexy啊!

小敏之後同我講,如果條片出街會係三级打格仔!
佢有合約個臉冇格!
我係行外人會打格!
如果你見一條『30週年慶祝活動AV片』就會見到我同小敏do野既過程!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-17 11:28 PM 發表 查看引用來源

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.010)

係呀!全部組織都派代表出席同 ...
Ching:
條AV片出左未!
pm我!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-17 11:28 PM 發表 查看引用來源

係呀!全部組織都派代表出席同 ...
有fd同我講睇過條片!:smile_o01:
sd緊比我!:smile_o05:

Handsome兄,好精彩!

引用:
原帖由 supersexybeauty 於 2013-8-18 12:36 AM 發表 查看引用來源
ching, pm條片名黎啦!!

引用:
原帖由 smartjohn 於 2013-8-18 12:20 AM 發表 查看引用來源

Ching:
條AV片出左未!
pm我!
限量版一出賣晒!
唔會流出海外!

引用:
原帖由 supersexybeauty 於 2013-8-18 12:36 AM 發表 查看引用來源
我都未睇!

如果真,記住sd個copy比我!

引用:
原帖由 vincentleewc 於 2013-8-一18 01:19 AM 發表 查看引用來源
Handsome兄,好精彩!

哈哈!
多謝!

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-8-18 01:37 AM 發表 查看引用來源

ching, pm條片名黎啦!!
唔好啦!
希望越大失望重大!
睇左到時又會話我講大話條9唔夠勁嫁啦!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-18 09:03 AM 發表 查看引用來源

唔好啦!
希望越大失望重大!
睇左到時又會話我講大話條9唔夠勁嫁啦!

睇女先係重點ma:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆