上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.0k

引用:
原帖由 annchu032 於 2013-8-13 12:36 AM 發表 查看引用來源

Handsome哥哥:
我想比你測試我『女體之享受力』呀!
真的?

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-8-13 12:53 AM 發表 查看引用來源
:smile_o03:   愈睇愈9硬
軟反未?

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-13 08:54 AM 發表 查看引用來源

軟反未?

:smile_o03:  未, 訓醒仲硬

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-8-13 11:08 AM 發表 查看引用來源

:smile_o03:  未, 訓醒仲硬
發夢都溝女!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-13 11:14 AM 發表 查看引用來源

發夢都溝女!

:smile_o03: 好想XX呀

咸濕師兄, 你第一頁果行
"Ref. 028 -3 (日本-東京)『女優助理』 我同5條日本妹美化陰户 P.45 #798 (相#799 800)"
應該係第54頁呀 :smile_o01:  
唔係既真係搵到班師兄傻:smile_o10:

話時話, 每一篇都好生動有趣, 好精彩:smile_o12:

引用:
原帖由 lawrence0729 於 2013-8-13 11:29 AM 發表 查看引用來源
咸濕師兄, 你第一頁果行
"Ref. 028 -3 (日本-東京)『女優助理』 我同5條日本妹美化陰户 P.45 #798 (相#799 800)"
應該係第54頁呀 :smile_o01:  
唔係既真係搵到班師兄傻:smile_o10:

話時話, 每一篇都好 ...
Lawrence Ching::smile_o15:

多謝支持!:smile_o12:

好細心呀!:smile_o13:

其實好多ching/c姐有睇重好關心本日記!:smile_o09:

但係有一個好奇怪既現象::smile_o10:

二十幾萬查看人次只得十幾個推薦!:smile_o03:

我估有下列既理由::smile_o01:

1/ DChing睇完條野太硬要整反軟!:smile_47:

2/ DC姐要整反乾底底又或者約人熄火!

3/ 咸濕睇完掛住繼續發白日綺夢!

4/ 內容太咸,唔好意思!

5/ 內容正正就係自己藏在內心深處既幻想,唔想比人知!:smile_o05:

6/ 自私------正野唔想甘揚,收埋!:smile_04:

7/ 唔想同我同流!:smile_39:

你估重有乜野理由?:smile_o10:
:smile_o13::smile_46:

8. 唔知道可以推薦!!

正如我咁.....原來可以推薦的嗎??:smile_o06:
9. 正得濟無辦法推薦俾人 ...:smile_o11:

引用:
原帖由 lawrence0729 於 2013-8-13 04:51 PM 發表 查看引用來源
8. 唔知道可以推薦!!

正如我咁.....原來可以推薦的嗎??:smile_o06:
9. 正得濟無辦法推薦俾人 ...:smile_o11:
多謝鼓勵!

長篇故事@@ 支持下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆