上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.9k

hey more please

測試人肉魚生盆見習生 (參考相P.45 #662 #663)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.005)

早晨!Handsome哥!
早晨呀!小敏!我都係叫番你小敏!
嘻嘻!冇問題!尋晚瞓得好唔好呀?
好好呀!

食完早餐開工喇!你有冇問題呀?
O.K.架!

你做果陣,最快同最耐既時間係點嫁?
一個星期平均可以做幾多次?
每次最多可以射幾多次?
回氣要幾耐嫁!

哈哈哈!孖鞭妹變左咸濕妹呀!
我唔答你!你要自己去查證喇!

嘻嘻嘻!Handsome哥就系Handsome哥!
信心十足呀!

食完早餐!我清潔口腔,打左幾個長途,就開工!

Handsome哥!今次要培訓有5個女仔,3個做女優,兩個魚生盆!
佢哋尋晚黎晒,因為質素好好,驗身同清理腸臟都好順利,所以早左少少黎!

吓!清理腸臟?

即係由後面入d水同清潔液入去,再抽番出來,我都有做足嫁!重會搽d香液,全部天然物質!
尋日你聞我Pat Pat,香唔香?

好香呀!

我想你同佢哋熟落d,我安排左佢哋旁觀我培訓你既過程,等下星期佢地接受培訓果陣有心理準備!

到左個訓練場,即係尋日果度,有沖涼設備,好多榻榻米,成千呎!

Handsome哥!同你介紹,佢哋多數係大學程度都識少少英文!日文就由我做翻譯!

一輪Hello!Hi!之後!
小敏叫佢哋剝晒光猪!

以後開工我哋既制服就係甘嫁啦!

嘩!5條從全日本精挑細選返黎18-22既美少女,身材平均,34-5D/E2435-6左右,高就5呎5-6吋左右,全部白裡透紅既膚色!不施脂粉,眼大大,全部天生小淫娃,外表好純,但係笑淫淫既款好似挑釁緊人大大力甘去屌佢地D西西!

Handsome哥!你睇下佢地未裁剪毛毛既西西仔,同我隻比較,有冇分別呀!

你隻吸引我扯旗同想即刻去食左佢!

Handsome哥!我要測試你全個身體每一部份,包括你既咸濕程度!

冇問題!

嗱!我會同你沖涼!
你邊道舒服,就盡情享受,唔好忍,我好想聽下你舒服既呻淫!
我同你沖完涼,就輪到你同我沖!
之後我會好專業咁整你身體既敏感點,開工果陣我會教果d女女搞你呢d位置!

你只係我既助手,如果射左,可以再黎過!
如果係男優拍AV,就比較麻煩!

你哋最大既風險就係有d女果個樣或裸體令你產生難以拒抗既反應,因為事實有d女女真係天生麗質嫁!

小敏,即係好似呢5條女同你,令我產生難以拒抗既反應!

Handsome哥!而家我同你除3除衭!
之後你同我除3除衭!

唉呀!Handsome哥!你條JJ真係好粗好長好靚呀!

唉呀!你條9已經扯得好行下啦!

唉呀!揸落手真係又粗又硬呀!

嘻嘻嘻嘻!呵呵呵呵!班日本咸濕妹睇到偷笑!

Handsome哥!我要介紹佢地呢條大9!

小敏揸住我條大9用日文介紹!
D女女逐一伸纖纖玉手玩玩揸揸又特別搞搞個大頭,好興奮嘻嘻哈哈!好撚淫呀!

嘻嘻嘻!Handsome哥!你條9已經甘勁,到你要射果陣,你要通知我嫁!

哈哈!Handsome哥!你個樣同平時唔同嫁,咁樣望住人好咸濕咁嫁!

唉呀!Handsome哥!我同你搽沖涼液!你d皮膚好滑呀!
嗱!袋袋同細佬舒唔舒服呀!

呀!舒服呀!

好啦!沖完!嘻嘻嘻!一陣我會搞到你極之舒服嫁!

而家到你同我沖!
我知你係玩我哋女仔裸體既專家!
你要做比佢地睇你會點玩法!
我唔教你啦!除左我想你搞多D既地方!

我Lin Lin仔靚唔靚呀?

好靚呀!乳暈同乳頭粉紅嫁!摸落好滑好彈手呀!
洗完我想食下佢?
哈哈!好呀!

Handsome哥!我靚唔靚女呀?

靚女呀!

呀……唔唔唔!Handsome哥!你咁搞人地妹妹仔!好舒服嫁!
你白切G,好滑呀!我想乃下佢!
嘻嘻嘻!Handsome哥!好呀!

哈哈!Handsome哥!沖完涼!你要瞓喺榻榻米道!
我搞緊你果陣,你點搞我都得嫁!

Handsome哥!我乃你Lin Lin!
呀呀呀!小敏!你係咸濕妹黎傢!你條脷仔乃得我好舒服呀!

啊啊啊!小敏!小敏!你乃得我春袋好舒服呀!

Handsome哥!我要集中含啜吮乃你大9頭!

唉呀!唉呀!唉呀!小敏!舒服呀!舒服呀!

嗱!Handsome哥!69式,我上你下!你有西乃啦!
唉呀!Handsome哥!你條脷好專業呀!
小敏!你西西好多水呀!

Handsome哥!今日差唔多啦!我要保存你既實力!
呢兩日我會安排D營養餐比你,同有專人同你按摩!
下個禮拜一開工,你呢條大9會培訓佢哋D西西仔接受中出、咀仔接受口爆,同用手仔同你打飛機!

小敏劣下掃下我條大9,好溫柔:我要你呢條大9到時喺巔峰狀態!

我又多左個第一次喇:第一次要條細佬谷甘多日精!

跟住黎,我會發表之後既『咸濕日記』:利用我全身既每一部份令d新女了解男人!同搞佢地d玉體舒服,等佢地感受比人搞既實況!

唔制!
我要取妳做老婆!
我要養妳一生一世!
One Life, One Love!
緣未到 或者等不到 但我知道
這世間,浮沉中總有命數
緣續了,但痛苦淚流,把笑容消耗
明白了,放不了,等於得到
塵俗當中有太多人
相識過愛不到
人生路,緣和怒亦有一天衰老
月與影相好,離別那個代價高
逃不掉那清早
能放低便可開竅
能理解愛恨那需要
得不到也沒缺少
成長了,明白了

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-9 09:58 PM 發表 查看引用來源
唔制!
我要取妳做老婆!
我要養妳一生一世!
One Life, One Love!
緣未到 或者等不到 但我知道
這世間,浮沉中總有命數
緣續了,但痛苦淚流,把笑容消耗
明白了,放不了,等於得到
塵俗當中有太多人
相 ...
hihi

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-8-9 10:11 PM 發表 查看引用來源
hihi
Hihi

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-9 10:17 PM 發表 查看引用來源

Hihi
Hihi

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-9 10:17 PM 發表 查看引用來源

Hihi
今晚好靜

引用:
原帖由 babyuloveme 於 2013-8-9 10:23 PM 發表 查看引用來源

Hihi
Hihi

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-8-9 10:28 PM 發表 查看引用來源
今晚好靜
你中意熱鬧?

引用:
原帖由 smartjohn 於 2013-8-9 10:28 PM 發表 查看引用來源

Hihi
咩呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆