上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.9k

引用:
原帖由 cicimybaby 於 2013-8-8 03:13 AM 發表 查看引用來源
靚仔ching:你有空,我識做嫁喇!:smile_o11:
唔洗喇!
多謝喇!

so good

引用:
原帖由 nglineline 於 2013-8-8 08:10 PM 發表 查看引用來源
so good
Thanks
New page is comimg !

引用:
原帖由 nglineline 於 2013-8-8 08:10 PM 發表 查看引用來源
so good
Thanks
New page is comimg !

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-8 11:47 AM 發表 查看引用來源

唔制!

HALO

日本人肉魚生盆見習生(參考相P.45 #662)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.001)
地點:香港

亞標:
喂!Handsome!啱啱開完會,決定下個禮拜開始你要替我個位,喺日本學野,全期一個月左右
同期我負責開發歐洲天體營旅遊團!

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.002)

亞標:
喂!Handsome!日本機票安排左,你同旅行社聯絡!日本方而我表妹會接你機!之後佢負責你整個工作過程!
吓!係唔係跟你亞姨過左日本果個孖鞭女,細細個果陣成日喊,我次次都要帶定d糖去氹佢果個『小敏』呀?
佢老母幾年前再結婚嫁左我哋日本公司果個股東,小敏而家大個女成廿歲,冇讀大學,入左公司幫手負責培訓新人,好叻女嫁,改埋個日本名:上村愛美子,你叫佢愛美子就得架喇!佢重記得你,話Handsome哥黎到東京,佢會好好甘招呼你!

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.003)
地點:日本(東京)

NAA成田國際空港(機場)
你係Handsome哥!
吓!小敏? (背心仔、DeepV,熱褲,白滑長腿,露出粒粒腳趾仔既潮鞋,瓜子臉,不施脂粉,但白裡透紅!一個青春活潑既小美人!) 唉呀!真係唔認得你!大個女喇!
哈哈!Handsome哥好易認,比舊時重大隻左同型仔左!
佢屋企好大,係由幾間平房組成,佢安排左個客房比我!
工作地點就係其中一間平房!

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.004)
地點:日本(東京)

Handsome哥呢道係組織其中一個培訓中心!
組織提供高質素既女女比d大公司!
一種做AV女優!
一種做人肉魚生盆!

我只培訓d後生初入行既女女18至22!
我冇培訓男優同22以上既女優!

男生我只培訓我既助手!
不過佢地入左行好快就轉正做男優,因為揾錢多好多!

所以表哥就成為我既後備助手!
佢唔得閒,就揾亞明同大舊!

今個月啱啱佢三個都黎唔到,我乘機叫佢揾你!
(佢咸咸濕濕甘同我單一單眼,咀角帶住一個淫笑!)
因我冇9,所以你條9就等如我條9喇!

我哋最缺乏唔係女仔!揾日本女仔入行問題唔大,因為Pay得幾高下!

最缺乏既係好似Handsome哥呢種人才!
培訓初入行既靚靚女女,最好好似Handsome哥甘型仔,高大而斯文,最重要係根據表哥講,你條JJ既持久力!
唉呀!Handsome哥!點解你面都紅晒?

d新女個個都係從全日本精挑細選返黎嫁!
所以我要培訓你點去錫佢地,同令佢地順利入行!
你就好似佢地既大哥哥!
我會培訓你點利用你全身每一部份令d新女了解男人!
好在冇乜男優有你甘勁,d新女如果玩過一d好似你甘勁既身體,第日同d男優做對手,我就比較放心!
好多男優係色情狂同變態嫁!

講到人肉魚生盆,你除左做示範同教d客點enjoy之外,有兩個主要任務:
第一就係同d妹妹清潔同扮靚靚個赤裸裸既玉體,要對佢地身體每一部份瞭如指掌,甚致聞就知佢地既狀態!
第二就係做佢地既保鏢!有好多女生唔賣身,但係有d客有時會亂性,所以你地黑帶五段,就好有用喇!

呀!我唔記係你既第一次!
表哥話驚你出醜!叫我了解你多d先正安排你開工!
我安排你下個禮拜一先正正式工作!
呢幾日我會同你熟識下整個運作!

嗱!你喺道沖個涼先!

吓!你唔洗出去?

你沖得嫁啦!從今日起你當我係男仔甘就得嫁啦!
如果用男人教你,就好容易將你交左比d搞Gay既導師!

唉呀!Handsome哥!你條9真係同傳說中果條大9一樣呀!
表哥同我講得好清楚你呢條大9既威水史!我信晒佢架!

你有培訓過佢條野?

梗有啦!不過同你條9比,佢條9同亞明哥條9就真係細左d喇!
大舊條9同你條9就有得fight下,不過你個9頭又真係最大!
嘻嘻!一陣培訓果時,等我揸揸,睇下你條9個硬度點!

噯!你做乜!

你沖完,輪到同我沖喇!

吓!

Handsome哥!你睇下呢道!

嘩!你替晒d西毛!好靚呀!

下個禮拜會教你點同女仔替西毛!

嗱!你要同我搽沖涼液!

即係摸匀你全身!舒唔舒服呀!

呵呵!係喇!係咁喇!Handsome哥!好舒服呀!你好熟手啊!

嗱!沖完水!你要用鼻去聞!
Pat Pat!西西仔較重要!

嗱!用脷乃乃!之後再用水沖!

哦!收到!

唉呀!唉呀!Handsome哥!好舒服呀!你好熟手啊!
聽日教你點利用你全身每一部份令d新女了解男人!

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-8-8 10:48 PM 發表 查看引用來源
HALO
:smile_o15:

Welcome! Jenny!:smile_o13:

多謝分享,等你待續

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-8 11:18 PM 發表 查看引用來源
20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.001)

亞標:
喂!Handsome!啱啱開完會,決定下個禮拜開始你要替我個位,喺日本學野,全期一個月左右

...
靚仔ching
我想扮靚靚個赤裸裸既玉體呀!:smile_o05:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-8 11:18 PM 發表 查看引用來源

亞標:

...
Hi!

又係我!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆