上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.8k

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-30 07:53 PM 發表 查看引用來源

心理測試::smile_o01:

有幾幅圖中有兩位赤裸裸既女孩子正在玩弄一條赤條條既男生!:smile_o11:

如果你係其中一位女孩子,你會想做::smile_o10:1/ 左手邊既女孩子,   或2/ 右手邊既女孩子。:smile_o05 ...
好相呀:smile_38:

very nice

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-30 07:16 PM 發表 查看引用來源
好衰嫁!:smile_o05:

我條細佬比人讚:smile_o09:,佢條衰野就會自我澎漲架喇!:smile_o13:

唔理呀:smile_o06:!你要負責整反軟佢呀!:smile_o05:
佢諗緊會比你整反軟:smile_o13:,而家重扯得行d添呀!:sm ...
係咪真架?咪學小妹妹咁用手lor

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-30 07:29 PM 發表 查看引用來源

唔記得提醒你!:smile_o01:

呢道係講咸野既地方!:smile_o11:

入得黎多,普羅大眾會變咸濕仔女!:smile_o05:
普通咸濕既會變得十分咸濕!:smile_o13:十分咸濕既會變咸濕超人嫁!:smile_o09::smile_ ...
死啦!我真係唔知wor,咁點算呀!Ching 故事咁吸引,唯有學人做cdr。。。。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-7-30 09:38 PM 發表 查看引用來源
係咪真架?咪學小妹妹咁用手lor
好呀!:smile_o13:

你手勢點架?:smile_o10:

我中意人一開始用手指仔掃袋底、袋、9根底同9頭底先嫁!:smile_o11:

之後繼續玩春袋,同劣下劣下大9頭!:smile_o05:

你d奶奶乳頭,西西毛毛都會好舒服嫁!:smile_o01:

我識做嫁啦!:smile_46:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-7-30 09:41 PM 發表 查看引用來源
死啦!我真係唔知wor,咁點算呀!Ching 故事咁吸引,唯有學人做cdr。。。。
正學唔得架!:smile_39:

要學以致用!:smile_47:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-30 10:24 PM 發表 查看引用來源

正學唔得架!:smile_39:

要學以致用!:smile_47:
HIHI

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-30 10:18 PM 發表 查看引用來源

好呀!:smile_o13:

你手勢點架?:smile_o10:

我中意人一開始用手指仔掃袋底、袋、9根底同9頭底先嫁!:smile_o11:

之後繼續玩春袋,同劣下劣下大9頭!:smile_o05:

你d奶奶乳頭,西西毛毛都會好 ...
依。。。ching你好衰架

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-7-31 08:29 AM 發表 查看引用來源依。。。ching你好衰架
有幾呀?

晴晴妹妹有反應?

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-7-31 08:33 AM 發表 查看引用來源
有幾呀?

晴晴妹妹有反應?

公仔,你都好衰架,咁早笑人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆