上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.4k

鬼妹

blondes are the best !

引用:
原帖由 SUPERYLYbabe=w= 於 2013-6-18 06:56 PM 發表 查看引用來源
我吾明個故事係點- -
故事係講小弟奉命招呼完D尾國公司員工後,佢哋回禮!:smile_o12:
禮物係隻金絲貓! :smile_o11:

呢道係從一本咸濕日記抽出黎既精彩片段!故事都係獨立發展! :smile_o01:
不過你可以當係讀緊一個咸濕靚仔(Handsome-咸濕) 既故事!:smile_o13:

引用:
原帖由 iamyy 於 2013-6-18 07:17 PM 發表 查看引用來源

佢... 係... 你... 邊... 個...
我....哋....冇.... (發..生..過)... 關....係...架!

引用:
原帖由 黑馬仔仔 於 2013-6-18 07:20 PM 發表 查看引用來源

1/ 溝女一定要溝靚女!越靚越好越易溝!
    (想知點解就問!我一定會答!)
2/ 佢同你say No! (係好既開始!點解?)3/ 溝女=想佢學小甜甜!(你清唔清楚〝溝〞?):smile_35:
重有好多絕招!

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-6-18 07:41 PM 發表 查看引用來源
真係去到邊食到邊~
你甘大食,點同你爭?:smile_46:

引用:
原帖由 chi96 於 2013-6-18 09:15 PM 發表 查看引用來源
鬼妹

鬼妹好呀!:smile_04:夠野夠放!不過唔好太大件!

引用:
原帖由 tucker16 於 2013-6-19 12:42 AM 發表 查看引用來源
blondes are the best !
Yes! Yes! Yes! Oh Yes!:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

師兄真係好.工作上咁多娛樂

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-6-19 11:01 AM 發表 查看引用來源

1/ 溝女一定要溝靚女!越靚越好越易溝!
    (想知點解就問!我一定會答!)
2/ 佢同你say No! (係好既開始!點解?)3/ 溝女=想佢學小甜甜!(你清唔清楚〝溝〞?):smile_35:
重有好多絕招!
師兄~~~點解越靚越好越易溝 ????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆