上一頁下一頁
發新話題

big 6嬸…40D的震撼(重口味)

收藏  |  訂閱
182  78.2k

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-28 01:12 PM 發表 查看引用來源

big 6嬸在我地家只住左四天,最後嘅一晚當然再插一會啦 !不過今次已經同第一次玩得有所不同
呢晚我地有玩前奏,第一晚乜前奏都冇就正插佢要害,今次攤凍先嚟食,玩埋前奏,舔埋佢隻肥鮑魚,肥美多汁原 ...
真識歎...

回覆 38# 的帖子

Look forward to see see 40D chest how amazing....

Support you post more photos for all ching share

Support support support

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11: :smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-28 01:12 PM 發表 查看引用來源

big 6嬸在我地家只住左四天,最後嘅一晚當然再插一會啦 !不過今次已經同第一次玩得有所不同
呢晚我地有玩前奏,第一晚乜前奏都冇就正插佢要害,今次攤凍先嚟食,玩埋前奏,舔埋佢隻肥鮑魚,肥美多汁原 ...
另外屎眼冇粒粒痔瘡,因為未生過仔 !撩佢屎眼初初咔咔笑,撩落好撚享受,初初細聲呻吟,用條脷一舔屎眼,即刻拱起比我舔,睇住佢d西水滲出嚟,隻手一抹已經濕撚哂

引用:
原帖由 [小露寶] 於 2014-2-28 01:14 PM 發表 查看引用來源
真識歎...

都係第一次食肥婆

附件

引用:
原帖由 Loveriaria 於 2014-2-28 01:19 PM 發表 查看引用來源
Look forward to see see 40D chest how amazing....

Support you post more photos for all ching share

Support support support

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11: :smile_o11: :smile_o11: :smile_ ...
多謝支持 !

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-28 01:20 PM 發表 查看引用來源

另外屎眼冇粒粒痔瘡,因為未生過仔 !撩佢屎眼初初咔咔笑,撩落好撚享受,初初細聲呻吟,用條脷一舔屎眼,即刻拱起比我舔,睇住佢d西水滲出嚟,隻手一抹已經濕撚哂

[img=100,23]htt ...
不過佢話未有心理準備,個屎眼未曾開放過!我也不強她所難,唔想搞差當時嘅氣氛 !佢話下次我上廣州先,會比我玩埋佢個靓菊花

有人比喻瞓彈弓床同硬板床嘅分別,肥妹多數水頭充足,責上去軟淋淋好鬼舒服,係衰在天熱時比較大汗,立手,支持屌肥婆,未算重口味!

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-2-28 01:27 PM 發表 查看引用來源
有人比喻瞓彈弓床同硬板床嘅分別,肥妹多數水頭充足,責上去軟淋淋好鬼舒服,係衰在天熱時比較大汗,立手,支持屌肥婆,未算重口味!

真係軟淋淋好撚好屌,反而怕果d骨排形,大力d插都撞到鬼撚咁痛
相反肥婆,點大力撞都有肉承擔,仲啪啪聲幾撚過引
玩狗仔式仲要,對住塊鏡嚟屌,二個大木瓜奶似足一對吊鐘,尤其衝撞時睇住佢對超級無敵木瓜奶被撞到拋上拋落…正撚到呀 !視覺效果超爆

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-2-28 01:27 PM 發表 查看引用來源

咁即係大熱天時必須開大個冷氣先好屌囉

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 28-2-2014 01:21 PM 發表 查看引用來源

都係第一次食肥婆

師兄!肥有肥既味道
加上對住對40d大波
應該過程係冇得頂la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆