上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.7k

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-19 12:49 AM 發表 查看引用來源

今晚有冇得繼續?

妳淨係含注我條大9唔郁!:smile_o05:

好痕呀!:smile_o11:

引用:
原帖由 loching 於 2013-7-18 09:55 AM 發表 查看引用來源
what a great collection, thanks
:smile_o15:Thanks! Loching!:smile_o13:

引用:
原帖由 nglineline 於 2013-7-18 07:15 PM 發表 查看引用來源
so nice
So nice!:smile_o12:

Where is your Heading Gif?:smile_o10:

引用:
原帖由 vincentleewc 於 2013-7-19 12:00 AM 發表 查看引用來源
Thank you
請繼續

O.K.!:smile_46:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-18 10:25 PM 發表 查看引用來源
20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 8) (下半場)
地點:香港 (公海)

慾海長天-------咸濕號遊艇--------瘋狂打J射精之旅
又名:The Longest Day 最長的一天------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

(今日既『 ...
一隻未打開既一線鮮鮑仔,少少既陰毛,凸出兩片小小陰唇仔!:smile_o05:

nice

硬!!!!!!!!!!!!!!:smile_47: :smile_47:

兩個型仔屌完孖女西西仔比d西西仔屌反轉頭

20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 9)

慾海長天-----------咸濕號遊艇---------瘋狂打J射精之旅
又名:The Longest Day 最長的一天-------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

(今日既『咸濕日記』可能係一篇最長的日記!
所以,小弟會分段(Parts)發表,令讀者容易消化!)

輪到:
Team 4
1/ 大學組 - 兩名追孖女既型仔
1/ 孖女組 - 孖女/亞姨/Lady Na Na
男玩女   女搞男
乳+西    用西屌

追孖女兩條同佢哋一齊大學畢業既型仔,因為牙刷一定會溝到孖女!
點知比孖女知道!所以孖女決心令d型仔一生難忘!

我地要公開比人睇注,比你哋d細佬屌,插入我哋d妹妹仔道!好唔好呀?
孖女齊聲問兩條型仔!

嘻嘻嘻!亞姨!你唔批准都唔得嫁啦!-----------大孖!(古古惑惑,同亞姨單左一眼!)
哈哈哈!我地重唔比佢哋d细佬帶套,要佢哋條細佬感受下入左我地d妹妹仔既滋味!------細孖!(笑晒口,望注大孖!)
Yeah! 我哋要感受比佢哋d冇套既JJ插入去我地d妹妹仔既感覺!-----------大孖!(笑到合唔埋個口!)

兩條型仔冇得Say〝 No〞!-----不過:有冇甘大隻甲乸呢!?

佢地要同兩條型仔熱身!

Lin Lin香唔香呀?
妹妹仔香唔香呀?
香呀!
香呀!
一陣先正會除左比你地乃乃!好嗎?
好呀!
好呀!

但係比你哋睇注黎乃會好核凸嫁!-----------大孖!
比你哋睇注黎插條野入去人哋d妹妹仔道!都好核凸咁嫁!-----------細孖!

我哋要你哋瞓喺毛巾上面,同你哋用黑布蒙注眼,然後餵你哋食奶奶仔呀!嘻嘻嘻!好好玩嫁!--------大孖!

之後我哋比妹妹仔你哋乃乃!哈哈哈!會好舒服嫁!-----細孖!

之後我哋喺上面將隻GG坐上你地既JJ道!------------大孖!

大家睇實唔准嘈,我哋會自動送隻妹妹仔比佢哋屌,重會同佢哋打注車輪嫁!---------細孖!

而家我地同你哋黑布蒙眼!
嗱!你哋格注T-Back,摸摸我哋下面,濕晒啦!嘻嘻嘻!----------大孖!
嘩!姐姐!佢地瞓喺道,d細佬豎起晒啦!好型仔呀!哈哈哈!-      ----細孖!
真係好大條呵!一陣插入去我地d妹妹仔!會好舒服嫁?嘻嘻嘻!------大孖!!

嗱!我哋赤裸裸啦!嘻嘻嘻!
细孖你面都紅晒啦!哈哈哈!
你夠係咯!大孖!重笑人地!嘻嘻嘻!

兩個儍仔!一齊伸手玩玩我d Lin Lin仔啦!輕輕揸呀!
正唔正呀?
正呀!
正呀!
呀呀呀!佢肉緊呀!大大力揸到人地好舒服呀!
你又係大大力揸人地Lin Lin!好舒服呀!

兩個仔仔!食奶奶仔啦!
哈哈哈!佢大力啜想真係啜奶奶呀!好舒服呀!
喂喂喂!奶奶好唔好味道呀!
好呀!
好呀!

嗱!用手摸摸我哋既妹妹仔,多唔多毛毛呀!
多呀!
好多毛毛呀!

濕唔濕呀!
好濕呀!
濕呀!

用手指插插妹妹仔,多唔多水呀!
多呀!
好多水呀!

嗱!我哋齊齊坐上去你哋塊面!
唉呀!乃人哋隻妹妹仔呀!舒服呀!
Oh! 食人妹妹仔呀!好舒服呀!

嗱!我哋坐上去你哋d硬J到啦!

用妹妹仔玩玩先!
揾到個窿窿喇!
Oh! 入左啦!舒服呀!

我都比佢入左啦!
嘩!個頭好大呀!好舒服呀!

你知我係邊個嗎!
聽你把聲,你係大孖!
對了!我錫錫你!

嗱!而家你條細佬出左黎啦!
比你自已將條大9插入去我妹妹仔道!好嗎?

好呀!大孖!我入、入、入!
啊!啊!屌左你隻西啦!
呵!好舒服呵!
我錫錫你,比條脷你錫錫!

嗱!你條細佬都出左黎啦!比你自已入!
啊!啊!入、入、入!細孖!我都屌左你隻西啦!
你一錫我,我就感覺到你係細孖喇!
叻仔!我錫錫你!

嗱!而家個個都見證注我地d既妹妹仔比你哋既大9屌左喇!

我哋要你哋大大力屌我地d妹妹仔呀!

係呀!唔可以衰比人睇嫁!

Yeah!你哋要射晒d野入去我哋既妹妹仔道嫁!

大家一齊拍手鼓勵啦!

好!我插!插!插!插!插!插!插!插!
好!我屌!屌!屌!屌!屌!屌!屌!屌!

啊!啊!啊!啊!你條大9屌得我好舒服呀!好舒服呀!啊!啊!啊!
Oh!啊!Oh!啊!舒服啦!舒服啦!我射啦!Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!射啦!射啦!

唉呀!唉呀!唉呀!你條大9都屌得我好鬼舒服呀!好舒服呀!唉呀!唉呀!
Ah!Ah!Ah!呵呵呵!射啦!射啦!Ah!Ah!Ah!呵呵呵!呵呵呵!射呀!射呀!

全場掌聲!尖叫!笑聲!

全場既人睇注:兩條高潮極激既男孩大9,狂標猛射大量白濛濛既精液!

唔制呀!咁快出野!姐姐!唔制呀!佢哋好衰嫁!

妹妹!我哋唔好停!用GG再屌佢哋呀!
好呀! 好呀!

好!到我屌9喇!插!插!插!插!插!插!插!插!
好!我都屌99!屌!屌!屌!屌!屌!屌!屌!屌!

Oh!啊!Oh!啊!Oh!Oh!Oh!Oh!Oh!啊!啊!
哇!佢又射左好多出黎呀!細孖!哈哈哈!你睇!你睇!

Ah!Ah!Ah!呵呵呵!Ah!Ah!Ah!呵呵呵!呵呵呵!
嘻嘻嘻!呢個都係呀!姐姐!又會射咁鬼多既!

嘻嘻嘻!軟晒啦!我呢條軟晒啦!
哈哈哈!我呢條都係呀!

全場掌聲!尖叫!笑聲!

細孖!我抽隻西西出黎先!
出、出、出、出!
嘩!條細佬好得意呀!
揸揸!好軟嫁!又揸揸!劣劣下!
Oh!啊!Oh!啊!唔好!唔好!Oh!啊!Oh!啊!
哈哈哈哈!哈哈哈哈!哈哈哈哈!

姐姐!輪到我抽隻西西出黎!
出、出、出、出!
嘩!佢條細佬都好得意呀!
我都揸揸!好軟嫁!又揸揸!劣劣下!
Ah!Ah!Ah!呵呵呵!唔好呀!唔好呀!Ah!Ah!Ah!呵呵呵!
哈哈哈哈!哈哈哈哈!哈哈哈哈!

忽然!

啊啊啊!啊啊啊!舒服呀!啊啊啊!啊啊啊!舒服!舒服!Ah!!!!!!!!!!
舒服哩?嘻嘻嘻!Hahaha!嘻嘻嘻!哈哈哈!

呵呵呵!呵呵呵!舒服!呵呵呵!呵呵呵!舒服呀!舒服!Oh!!!!!!!!!
佢都好舒服呀!哈哈哈!嘻嘻嘻!Hahaha!

亞明亞標瞓低喺班 Topless無上裝大Lin妹妹既懷抱!
兩條大9喺d女生既手仔內面爆左再高潮!
d女生既手仔上面好多白白濃濃既壯男精液!

啊啊啊!啊啊啊!啊啊啊!啊啊啊!
嘻嘻嘻!Hahaha!嘻嘻嘻!
亞明條軟9比d無上裝大Lin妹揸注黎玩弄!

呵呵呵!呵呵呵!呵呵呵!呵呵呵!
嘻嘻嘻!Hahaha!嘻嘻嘻!
亞標條軟9比d無上裝大Lin妹揸注黎玩弄!

活動一(熱9活動) 玩完,輪到活動二(玩9活動) 抽簽比〝別組〞女組員搞,搞到再次出精!

D女生越玩越興!
全部笑淫淫甘望注4條赤裸裸既俊男,英法鬼仔、大舊同我!
不約而同將d咸濕視線轉落4條頭岳岳既大9!
佢哋已決心要搞到呢d硬9再次出精!
搞到呢d硬9變軟9!

抽簽结果:
鬼仔組
靚女組+孖女組
英         法
全部大學同學

大9組
玩野組+服務組
大舊      我
全部咸濕男女

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-20 12:30 AM 發表 查看引用來源
20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 9)

慾海長天-----------咸濕號遊艇---------瘋狂打J射精之旅
又名:The Longest Day 最長的一天-------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

(今日既『咸 ...
Oh! Thanks for sharing!:smile_o01:

回覆468 #的帖子

Thank you for sharing,請繼續

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆