上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.4k

引用:
原帖由 kakomei 於 2013-6-17 11:56 AM 發表 查看引用來源

如果真係問『我有興趣知道樓主有幾 〝咸濕〞』, 咁你會點答?

BTW, 好奇想知你有幾HANDSOME多D~
同時答你!:smile_46:

不過答案好長.......!:smile_04:請慢慢睇!
其實睇過果D靚女個個都自然反應::smile_47:
〝嘩!好長.......呀!你.....!〞

引用:
原帖由 ml42life 於 2013-6-17 11:09 AM 發表 查看引用來源
it's cool man, keep up the good work
Thanks! Man! Glad U like it!:smile_04:
Will work hard!:smile_46:

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-6-17 11:02 AM 發表 查看引用來源
你講到自己好靚仔咁我真係文都唔睇就要問你求圖

(網上冇圖) 心中有圖!:smile_46:

引用:
原帖由 Vittel 於 2013-6-17 07:59 AM 發表 查看引用來源
cool...handsome any more sexy story

Of course!:smile_04:

Thanks for support, Man!:smile_46:

引用:
原帖由 影帝兄 於 2013-6-17 04:54 AM 發表 查看引用來源
支持

多謝!:smile_04:

有一日我都想做影帝架!:smile_46:

我塊面食波餅!

20xx年x月x日(星期x) Ref.#002

我塊面食波餅!

今日搞掂晒D野之後想反香港!

喂!Handsome!甘夜你要經落馬洲,不如一齊去鬆骨,我有優惠券,呢間有特別服務!

到左!

老兄!有什麼特別呀!

不同的!試過便知!

各有各房!

三條女,我指一指中間果條!波大、笑得好咸濕!

姑男寡女,共處一室!
我習慣光脫脫!
〝嘩!那麼快!你不要先按….. !”
〝要!我習慣了!你先跟我按!〞

按左我既裸體一輪!

不是推油?
哦!你要推,我出去拿油!

我平時係第二間,按一陣D女就自動同我全身推油!
推到Pat Pat果陣就葉底偷袋,跟住轉正就比佢哋打手槍!
我跟住就要半強甘攞D Lin Lin出黎吮吸含奶!
因為驚唔認數,條條女都會好專業甘睇住D精標出黎!

今晚奇奇怪怪,又話特別,又收貴D,條女又要叫先正去攞油!

佢返黎就將房教暗!
跟住推高件背心仔!
解開個爸!
打出兩個圓、白、滑、凸既波波!
同我條野揸油!
一摸:〝嘩!好長呀!〞
對住我笑,係淫笑,眼都好淫!
好溫柔甘送我塊面食波餅!
一左一右!
我伸條脷奶!
佢手仔開始玩我條野!
佢手仔開始同我打手槍!
〝嘩!好大呀!〞
我雙手捉住兩個圓、白、滑、凸既波波!
吮吸含奶Lin 頭----兩粒輪流!
佢開始輕輕嬌叫!好似比我小緊!微絲細眼!
佢越叫越淫、越快、下邊打得越急、越激!
我決定用條脷同咀搞到佢嘅波波高潮!
佢配合!一陣女兒香上咗我嘅腦!
我忍唔住!Pat Pat上上下下!
我條嘢已經脹爆!
佢都感覺到!
呀!我高潮!下邊極之舒服!
呀!佢配合!合埋雙眼!下邊冇停!

夠未?
O.K. 啦!

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2013-6-16 11:36 PM 發表 查看引用來源
大開眼界
:smile_o12:
多謝支持!

多多指教!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-6-17 11:33 PM 發表 查看引用來源

嬰兒餐

喂!Handsome!甘夜你要經落馬洲,不如一齊去鬆骨,我有優惠券,呢間有特別服務!

到左!

老兄!有什麼特別呀!

不同的!試過便 ...
點解冇梅開二度嘖?:smile_o01:

引用:
原帖由 八卦鼻祖 於 2013-6-18 01:12 AM 發表 查看引用來源

點解冇梅開二度嘖?:smile_o01:
因為做咗成日嘢,太攰了!:')

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-6-17 11:33 PM 發表 查看引用來源

我塊面食波餅!

到左!

老兄!有什麼特 ...
你好中意比人搞?:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆