上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.6k

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-12 12:26 AM 發表 查看引用來源

我知點幫妳!:smile_o11::smile_o13::smile_o13:
但係又想知你想我點幫妳!:smile_o10:
舒服就得架啦

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-12 12:24 AM 發表 查看引用來源
講我知

妳好清楚我已經投左降!:smile_o05:
因為我細佬已經出賣左我!:smile_o04:
佢赤條條豎起喺妳眼前!:smile_o11:

妳當然會採取〝步驟1〞!:smile_o01:

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-12 12:30 AM 發表 查看引用來源
舒服就得架啦

步驟1------妳已經開始會覺得〝好〞舒服架啦!:smile_o01:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-12 12:35 AM 發表 查看引用來源

妳好清楚我已經投左降!:smile_o05:
佢赤條條豎起喺妳眼前!:smile_o11:

妳當然會採取〝步驟1〞!:smile_o01:
步驟一系咩

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-12 12:42 AM 發表 查看引用來源
步驟一系咩

步驟1-------咸濕女生既絕招!

引誘

妳先剝光豬自己!

用誘惑眼神挑釁我!

望下我然後轉移視線落我條大9!

揸Lin Lin、搞Lin頭硬!

對注我淫笑!

將一隻手仔向下游!

用手指仔摸掃毛毛! 掃粒粒!

手指仔慢慢進入西西仔!

輕輕進出,磨注粒粒!  

微絲細眼望注我!

咀仔錫錫我------呵!呵!你要用條大9大大力屌我呀!

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-12 12:42 AM 發表 查看引用來源
步驟一系咩

如果妳完成步驟1,告報出黎::smile_o09:

呵!呵!呵!好舒服呀!:smile_o05:呵!呵!呵!好舒服呀!:smile_o05:呵!呵!呵!好舒服呀!:smile_o05:呵!呵!呵!好舒服呀!:smile_o05:

好多現場打緊JJ既ching就會配合------------一齊出野!:smile_o01:

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-12 12:09 AM 發表 查看引用來源

想呀 快d話我知點樣再濕d

女生:睇到我濕哂!

我:同妳整番乾,邊道呀?

女生:呢道Lo!

於是我開工!

女生:唉呀!重濕d呀!

於是我更落力!

女生:唉呀!好舒服呀!不過重濕d呀!

我:我真係一路都有吸啜晒d水架!妳睇!妳睇!我條脷全部都係水啦!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-12 12:58 AM 發表 查看引用來源

步驟1-------咸濕女生既絕招!

引誘

妳先剝光豬自己!

用誘惑眼神挑釁我!

望下我然後轉移視線落我條大9!

揸Lin Lin、搞Lin頭硬!

對注我淫笑!

將一隻手仔向下游 ...
好正!:smile_o05:

妳『小女姐』和我的一段情1/3

引用:
步驟一系咩

妳:『小女姐』

我:『我』

一開始,妳就攻擊我條大9:------------------(成功左令佢蠢蠢欲動!)
〝講到咁勁 小女真系好想試下 哈哈〞

我條大9立刻作出反應,Order我將佢張大9相加埋佢收藏Slut既Lin Lin相,send比妳!
同時回答:〝歡迎!〞 :smile_47:
IT is Very BIG & HARD! (條9是很大很硬的!)
Can bash you WELL! (可以用來撲 (屌) 到妳好舒服!)

妳就繼續玩我條大9:
〝係咪先??=============拋我,睇我夠唔夠胆約妳開波!

我咸濕上了腦 (不加思索!) 答:〝係〞 :smile_47: --------- (條9真係有扯!幻想注比妳隻西含注有幾舒服!)

妳重係唔肯放棄玩我條大9:
〝係咪先??〞(『小女姐』妳成功刺激我條大9,佢扯行左!:smile_o01

所以我不加思索要『小女姐』妳確認:

〝係咪先?? 〞 :smile_47:  (條9好撚硬!)   

之後『小女姐』妳又黎挑引我 (我當妳包括挑引我條大9!:smile_o12:  
妳一開口:
〝小女真系覺得你好正〞!

我條大9已經豎起晒好撚硬!:smile_46::smile_o09:

我告訴妳:

除了Handsome,:smile_o13:禾很頑皮!:smile_o13:   
要不要打我Pat Pat呀?:smile_o11:        

『小女姐』妳:
衰野 正系可以打patpat渣?        

我:請問〝小女〞姐姐 (〝姐姐〞先正會中意打人哋個patpat架!),
想用〝乜野〞打小弟個軟軟好肉哋好靚仔既patpat呢?

我已將我既patpat準備好比〝小女〞姐姐打喇!        

『小女姐』妳:
咁你想我用邊度咪用邊度囉 聽你話呀

我:妳中意呢?:smile_o11:        
我:洗唔洗連條底底都除埋,等姐姐打得Happy d 呢?:smile_o11:

妳『小女姐』和我的一段情2/3

我:唔除底底重有選擇:

之後,我發表了一篇『咸濕日記』:
20xxxx(星期x)Ref.#026 (Part 2)
地點:香港 (公海)
慾海長天---咸濕號遊艇---瘋狂打J射精之旅---非禮式驗身
又名:TheLongest Day 最長的一天-------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

『小女姐』妳:
又想睇到我濕哂咩靚仔哥哥
(又黎挑引我了!)

我:咁我要負責喇!:smile_o01:

『小女姐』妳:
你要識做呢~~

我:識!識!我識做!做我一定識!不過先要同妳整乾濕果道!但係妳要有心理準備,
好多女仔話:〝好衰嫁!越整越濕呀!〞
想唔想知點整?:smile_o01:

『小女姐』妳:
想呀d話我知點樣再濕d

我回覆:
女生:睇到我濕哂!
我:同妳整番乾,邊道呀?
女生:呢道Lo
於是我開工!
女生:唉呀!重濕d呀!
於是我更落力!
女生:唉呀!好舒服呀!不過重濕d呀!
我:我真係一路都有吸啜晒d水架!妳睇!妳睇!我條脷全部都係水啦!

『小女姐』妳:
唔要你啦:搞濕左人又不負責任

我:我話左負責!smilieid=58 border=0 v:shapes="_x0000_i1040">妳想我點負責先!

『小女姐』妳:
你搞到我濕左呀我想你搞到舒服d得唔得?

我:完全冇問題!:smile_o12::smile_47::smile_o12:
smilieid=68 border=0 v:shapes="_x0000_i1037">:smile_o13::smile_o13:

『小女姐』妳:
d幫我

我:有步驟架!smilieid=9 border=0 v:shapes="_x0000_i1033">

『小女姐』妳:
講我知

我:我知點幫妳!:smile_o11::smile_o13:
但係又想知你想我點幫妳!smilieid=64 border=0 v:shapes="_x0000_i1032">

『小女姐』妳:
舒服就得架啦

我:妳好清楚我已經投左降!:smile_o05:
佢赤條條豎起喺妳眼前!:smile_47:
妳當然會採取〝步驟1〞!:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆